Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Οι οργανωμένοι του ΑΟΧ απαντούν με ανακοίνωση ποταμό

Με μια αποστωμοτική ανακοίνωση το blog των οργανωμένων οπαδών του ΑΟ Χαλκίς απαντάει σε συγκεκριμένο συντάκτη κειμένων που ως στόχο έχει να πλήξει τις σχέσεις διοίκησης - οπαδών, όπως καταγγέλουν οι φανατικοί φίλαθλοι της θύρας 3. Με ένα μακροσκελές κείμενο που παραπέμπει στις πραγματικές αναφορές τους ο σύνδεσμος "Τρελά Νερά" περνάει στην αντεπίθεση κάνοντας λόγο για αισχρά δημοσιεύματα.

Κλείνοντας την ανακοίνωση τους οι συνδεσμίτες του συλλόγου επιστρέφουν με απολαυστικό τρόπο τον χαρακτηρισμό "κοπροσκυλοκοτούλες" στον εμπνευστή του τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "τα αδέσποτα σκυλιά και τα πουλερικά (κότες), είναι πιο έξυπνα από εσάς". Αναλυτικά η ανακοίνωση ποταμός:

"Διαβάσαμε αυτές τις μέρες κάποια αισχρά και απαράδεκτα δημοσιεύματα στα οποία μας κατηγορούν, ότι στο παρελθόν βρίσαμε τον Ταρνανά και τον Στούπα, κάτι που φυσικά δεν υφίσταται. Δεν θέλουμε να δίνουμε σημασία σε τέτοια άτομα που γράφουν αυτά τα ανυπόστατα δημοσιεύματα, αλλά επειδή και η λάσπη έχει τα όρια της, γράφουμε αυτή την ανακοίνωση, προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Αναφέρθηκε κάτι για τον αγώνα της 25ης Νοεμβρίου του 2012. Τότε ο ΑΟΧ είχε χάσει με 1-0 στα Λουκίσια (δείτε ΕΔΩ). Αναφέρει ότι εμείς βρίσαμε τον Κύριο Ταρνανά και τον αποκαλέσαμε πουλημένο. Αν έχει αποδείξεις ας μας το αποδείξει διότι μας βάζει σε μπελάδες και δημιουργεί κόντρα μεταξύ εμάς και των Ταρνανά - Στούπα. Κάτι φυσικά που θα τον ευχαριστήσει αν το πετύχει μετά την χυλόπιτα που έφαγε η υποτιθέμενη ιδέα του.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη, δείτε ΕΔΩ και την ανακοίνωση που είχαμε ανεβάσει για τον συγκεκριμένο αγώνα, που λόγω της κακής εμφάνισης, είχαμε κάνει αποχή στο επόμενο. Τη συγκεκριμένη ανακοίνωση και απόφαση, την είχαν πάρει και άτομα που είτε ήταν, είτε είναι στο σημερινό ΔΣ του ΑΟΧ. Στην ανακοίνωση ούτε βρίζουμε τον Κύριο Ταρνανά, ούτε τον αποκαλούμε πουλημένο.

Επίσης ανέφερε ότι βρίσαμε και είπαμε τον Κύριο Στούπα πουλημένο και λαμόγιο. Θα παρακαλέσουμε να το αποδείξει αυτό. Είναι πονηριά να προσπαθεί να δημιουργεί κόντρα μεταξύ διοίκησης και φιλάθλων, με πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Ένας συγκεκριμένος έβρισε τον Στούπα στο τσατ και αποδείξαμε ότι δεν ήταν καν φίλαθλος του ΑΟΧ.

Tο τι θα διαγράφουμε η όχι από το τσατ, είναι δικό μας θέμα. Αν θέλει στοιχεία γι αυτούς που τον βρίζουν (IP και τέτοια), μπορεί να μας τα ζητήσει. Αν και αυτό φοβάται να το κάνει γιατί φοβάται να μας αντιμετωπίσει και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να μας κατηγορεί.
Τέλος τον χαρακτηρισμό "κοπροσκυλοκοτούλες", δεν σας τον επιστρέφουμε, διότι θεωρούμε ότι τα αδέσποτα σκυλιά και τα πουλερικά, είναι πολύ πιο έξυπνα από εσάς και με αυτό θα τα προσβάλουμε".