Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τίμησαν την μνήμη του γίγαντα του Βορά ''Ηλία Κουτσουφλάκη''

Με μεγάλη επιτυχία τιμήθηκε η  μνήμη του μεγάλου παράγοντα και ανθρωπου του ποδοσφαίρου Ηλία Κουτσουφλακη.
Ήταν όλοι εκεί, σύσσωμη η διοίκηση της Δόξας, η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών και του Ολυμπιακού Χαλκίδας.
Με τα καλύτερα λόγια  μίλησε στο eviagoal για τον Ηλία Κουτσουφλακη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Χαλκίδας Σπύρος Δαριβερης χαρακτηρίζοντας το Ηλία μοναδικό  και ρομαντικό παράγοντα που πρόσφερε πολλά τόσο στην Δόξα αλλά και στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.

Από την πλευράς του Ηρακλή Ψαχνών ο κύριος Θεοδωσιου είπε πως είναι τιμη μας να αγωνιζόμαστε στο τουρνουά Ηλίας Κουτσουφλακης και ευχαρίστησε την ΔΣ της Δόξας  Προκοπίου για την πρόσκληση .

Εκ μέρος της ΕΠΣΕ τίμησε με την παρουσία του ο κύριος Αλαφακης  ο οποιος μετέφερε τους χαιρετισμούς του ΔΣ της ένωσης  και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παράγοντα Ηλία  Κουτσουφλακη" δεν μπορώ να ξεχάσω πότε την φράση που είχε πει ο αείμνηστος Ηλίας  Μπάλα παίζουμε σε όλες τις κατηγόριες δεν υπάρχουν σήμερα στο ποδόσφαιρο παράγοντες σαν τον Κουτσουφλακη δυστυχώς".

Στο αγωνιστικό κομμάτι  ο ΗρακλήςΨαχνών κατέκτησε την πρώτη θέση αφού επιβλήθηκε  του Ολυμπιακού Χαλκίδας στο πρώτο παιχνίδι με σκορ 1-0 το γκολ πέτυχε ο Μουτουσιδηςσ στο 25 λεπτό  και στο τελευταίο  ματς επί της Δόξας με το ευρύ σκορ 5-0 τα γκολ πέτυχαν οι Σκριβανος 2 Γκαβαλης Ντουμας και Στουπας
Στο δευτερο παιχνίδι η τοπικη Δόξα επιβλήθηκε  του Ολυμπιακού με 2-1 τα γκολ για την Δόξα ο Σοφρωνης ενω για του ερυθρολευκους μειωσε ο Βρεττος.
Την απονομη των κυπέλλων στις ομάδες έκανε ο γιος του Ηλία Γιωργος Κουτσουφλακης.
Το ΔΣ της Δοξας ευχαρίστησε απο την πλευρά του τις ομάδες Ηρακλή Ψαχνών και Ολυμπιακού και τους ευχήθηκε καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

>