Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χ η Μικτή Παίδων στον Βόλο 2-2 με την Θεσσαλία (Φωτορεπορτάζ)

Με εξαιρετική εμφάνιση η Μικτή Παίδων ήρθε ισόπαλη με την Μικτή Θεσσαλίας 2-2 σε ένα αγώνα όπου η Μικτή Ευβοίας ήταν καλύτερη και άξιζε την νίκη.
 Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Αλαφάκη στο 5', με τον Κωστόπουλο στο 35’ να ισοφαρίζει με  σουτ εκτός περιοχής

. Οχτώ λεπτά αργότερα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αντώνη Μάνδαλου κατάφεραν να προηγηθούν, όταν μετά από γύρισμα του Τσιτσικλή, αμυντικός των φιλοξενουμένων έδιωξε την μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την «άσπρη βούλα». Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Κωστόπουλος, που χρίστηκε δεύτερη φορά σκόρερ για το 2-1.
 Στην επανάληψη, η ομάδα της Εύβοιας, κατάφερε να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο  ήταν καλύτερη και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Ρουμελιώτη στο 57', σκορ που έμελλε να μείνει μέχρι το τέλος ενώ έχασε ευκαιρίες να πάρει και την νίκη.
Μικτή Θεσσαλίας: 
Τάσος, Αφεντίτσας, Καλαμούλης, Γκόριας, Κουτσιμπάνας, Κωστούλας (55' Μπουμπούκης), Κωστόπουλος, Τσιτσικλής (75' Τέγιας), Καλόγηρος (60' Μπαλλάς), Αναστασόπουλος (46' Παπαδήμας), Χριστόπουλος.
Μικτή Ευβοίας: 
Μίχος, Ρουμελιώτης, Πόγκας, Πασάς, Αδαμόπουλος, Γιαλός, Αλαφάκης, Κικίδης, Ποδαράς, Τζαφέρης, Τσαούσης.