Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ξέσπασε ο Ταμυναϊκός 4-0 την Καστέλλα

Ξέσπασε ο Ταμυναϊκός μέσα στο Τσαρπάλειο Δημ. Γήπεδο όπου πιάνοντας εξαιρετική απόδοση επιβλήθηκε της αξιόμαχης Καστέλλας με 4-0 σε ένα αγώνα όπου οι παίκτες του Βαγγ. Ντόβολη έδειξαν πάθος, ομαδικότητα, ενώ είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Σίμωση που σημείωσε και τα τέσσερα γκολ και είχε ένα  δοκάρι. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ν. Κιαπέκου ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο μέρος όπου έχασε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ταμυναϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και σημειώνοντας τρία γκολ καθάρισε την νίκη  και το τρίποντο. Ο κόσμος έδωσε για μία ακόμα φορά δυναμικό παρόν οι εξέδρες γέμισαν και οι φίλαθλοι χειροκρότησαν την καλή εμφάνιση του Ταμυναϊκού.
Μοιρασμένος ξεκίνησε ο αγώνας με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη καλή στιγμή στο 13' με δυνατό σουτ του Σίμωση να φεύγει ελάχιστα άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 16' με μια μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μήτρου βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Μπασινά, τον πλάσαρε αλλά ο γκολκίπερ του Ταμυναϊκού έσωσε την εστία του διώχνοντας με τα πόδια.
Στο 20' ο Ταμυναϊκός άνοιξε το σκορ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Σίμωση 1-0.
Στο 37' ο Ρέτσας από καλή θέση επιχείρησε δυνατό σουτ που έφυγε άουτ.
Στο 52' ο Σταμέλος από δεξιά έκανε παράλληλη σέντρα και ο Σίμωσης με πλάγιο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων 2-0.
Στο 58' ο Σίμωσης μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε και το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε ο ίδιος διαμορφώνοντας το 3-0.
Δοκάρι για το Ταμυναϊκό στο 67' σε πλασέ του Σίμωση
Στο 77' νέα ανατροπή Σίμωση, νέο πέναλτι που εκτέλεσε και πάλι ο ίδιος σημειώνοντας το τελικό 4-0 για τον Ταμυναϊκό.
Δηλώσεις προπονητών
                                                                               
Ταμυναϊκός: Βαγγ. Ντόβολης.
Μπασινάς, Κρόκος, Πιλάτης, Καρατζάς, Αναστασίου, Κωνστάντιος, Φωτιάς, Σταμέλος, Σίμωσης (80' Μπάνος), Ρέτσας (61' Μαντασάς), Σαμαράς (55' Λύκος Μ).
Καστέλλα: Ν. Κιαπέκος
Κηρόπουλος, Βότσης, Καρβέλας (55' Κεχαγιάς), Μακρής, Νταλιάνης,(80' Ζήσης) Μπασινάς, Σπανός, Τσαμίχας, Τσούτσης, Μήτρου, Γκίκας (46' Λαφαζάνης).

Θα ακολουθήσει βίντεο με τα γκολ του αγώνα