Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Υγιειινός περίπατος για τον Γ. Σ Κύμης 93-70 τον Κόροιβο


Ήταν μία ιδανική πρεμιέρα για την Κύμη μέσα στο Τ. Καμπούρης αφού μετά από μια επιβλητική εμφάνιση συνέτριψε τον άτυχο Κόροιβο με το εμφατικό 93-70.Η αρμάδα του Β.Μπρατσιάκου με ούριο άνεμο από την αρχή του ματς έκανε την ομάδα του Ντ.Καλαμπάκου να μοιάζει με σκούνα στον ωκεανό που την δέρνουν πελώρια κύματα.Το πρώτο δεκάλεπτο 31-18 και με έναν καταπληκτικό απολογισμό στα τρίποντα έχοντας 8 στα 12 δεν θα μπορούσε παρά να μπει το νερό στ'αυλάκι.
Η ομάδα του Κόροιβου κάτω από το αυλάκι απλά παρακολουθούσε το ρεσιτάλ τρίποντων των σεληνιασμένων γηπεδούχων.Μοναδική παραφωνία η μικρή προσέλευση κόσμου που λόγω και της καθημερινής εργάσιμης έδειχνε το κλειστό γήπεδο μισοάδειο.

Πάντως η πολύ καλή εμφάνιση συνεχίστηκε σε όλο το ματς με μοναδικό αντίπαλο την για μια ώρα διακοπή του φωτισμού λόγω πτώσης τάσης
.Η κακή εμφάνιση σε όλο σχεδόν του ματς του πρώτου σκόρερ του Κόροιβου,του Γκότσερ έκανε ακόμη πιο εύκολη την αποστολή των γηπεδούχων.Πρώτος σκόρερ για την Κύμη ο Τσούπκοβιτς με 19 ενώ τον ακολούθησαν ο Ελ Αμίν με 16 και ο Μόργκαν με 14.
Για τους παίκτες του Κόροιβου πάλεψαν μόνο οι Μπράουν με 19 και Ο Χόλ Κένι με 16.Στα αξιοσημείωτα στατιστικά το ότι ο Σταμάτης ξεπέρασε τους 150 πόντους στην λίγκα φτάνοντας τους 158 με τους 11 πόντους που πέτυχε.
                       










Γ Νερούτσος