Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕΚ Νέου Πύργου: Μηδενίσαμε το κοντέρ


Μετά από απουσία σχεδόν 10 μηνών από τα γήπεδα της Εύβοιας, έφτασε η ώρα να ξαναδούμε την ΑΕΚ Νέου Πύργου να συμμετέχει στο πρωτάθλημα.
Έτσι λοιπόν με αφορμή το ξεκίνημα της Γ΄ Κατηγορίας την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, είχαμε μια συνομιλία με τον Πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Τσαϊνη για αυτή την επανεκκίνηση της ομάδας του Νέου Πύργου.

Πρώτα από όλα κε Τσαϊνη, καλή αρχή και πείτε μας τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Σε σχέση με το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας έχω να σας πώ ότι Πρόεδρος είμαι εγώ,  Γραμματέας ο Ηλίας Ντέντης και Ταμίας η Σταυριανή Χάϊτα. Να σας επισημάνω πως αν είμαι και πάλι Πρόεδρος, δεν είναι από δική μου επιλογή αλλά όλοι με πρότειναν και έτσι δεν μπορούσα να αρνηθώ.

Το ρόστερ της ομάδας από ποιους ποδοσφαιριστές αποτελείτε;

Τερματοφύλακες είναι οι Άρης Καπόλος και Διονύσης Λαστινέλης, ενώ οι υπόλοιποι είναι οι Νίκος Παπαδιώτης, Άρης Γιουκάι, Τάσος Θεοχάρης, Χρήστος Μακαντάσης, Γιάννης Οικονόμου, Χρήστος Μπαρμπούνης, Δημήτρης Κουρκούτζελος, Σταμούλης Βαλμάς, Γιώργος Νταής, Βασίλης Λυσσέας, Στέλιος Καπάνταης, Κώστας Ράπτης, Λεωνίδας Πέπλης, Μιλέν Μαρίνοβ, Γιάννης Παναγιωτόπουλος, Δημήτρης Κερασιώτης, Νίκος Μπιτζανάκης, Γιάννης Μπασμπάνης και Μιχάλης Μπούτης.
Επίσης στο ρόστερ της ΑΕΚ Νέου Πύργου θα συμμετέχουν τα πρώτα παιδιά από την Ακαδημία μας, οι μικροί Αντώνης Μπιανής και Γιάννης Γερονικολός που είναι μόλις λίγο μεγαλύτεροι από 14 χρόνων. Επίσης το Γενάρη θα ξεκινήσει και ο Νεκτάριος Λιάκος, επίσης από την Ακαδημία μας και ο οποίος τότε γίνεται δεκατεσσάρων.

Προπονήσεις που κάνει η ομάδα και ποιος είναι ο προπονητής;

Οι προπονήσεις μας γίνονται στο γήπεδο Καμαρίων και ενδεχομένως στο μέλλον να γίνουν και κάποιες στην έδρα μας, στο γήπεδο δηλαδή του Νέου Πύργου.Προπονητής βέβαια είναι ο Βαγγέλης Μπεκάκος.

Μιας και αναφερθήκατε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου που διατηρεί η ομάδα σας, πείτε δύο λόγια.

Η Ακαδημία μας αυτή τη στιγμή έχει 57 παιδιά και ήδη έχουμε δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα Παίδων και Παμπαίδων, ενώ από Γενάρη θα κατεβάσουμε και την ομάδα Junior. Προπονήσεις κάνουν τα παιδιά στο γηπεδάκι της Σινασού. Έχουμε την άδεια από τον Σύλλογο της Σινασού για Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

Κε Τσαϊνη, πείτε μας δύο λόγια για το νέο σας ξεκίνημα και τους στόχους σας

Η ομάδα μας μηδένισε το κοντέρ και ξεκινάει από το μηδέν. Η εποχή είναι δύσκολη και τα οικονομικά και τα δικά μας είναι δύσκολα. Είναι όμως σημαντικό να επισημάνω ότι από τους παίκτες μας, κανείς δεν πληρώνεται. Η κίνηση που έγινε πριν από 10 μήνες και η ομάδα αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, δεν ήταν τυχαία. Σίγουρα το εγχείρημα που κάνουμε δεν είναι καθόλου εύκολο μιας και τα Ελληνικά και ο Άγιος έχουν δηλώσει ότι πάνε για πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά εμείς θα αγωνιστούμε για ότι καλύτερο μπορούμε και σίγουρα  αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Εμείς δεν αλλάξαμε σαν άνθρωποι και αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι η ΑΕΚ Νέου Πύργου να συνεχίσει να έχει το καλό όνομα που είχε όσα χρόνια συμμετείχε στο πρωτάθλημα. Έχουμ περίπου είκοσι ονόματα στο ρόστερ και μας θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ομάδα και μάλιστα να πάμε και καλά. 
Σκοπός της νέας ΑΕΚ Νέου Πύργου είναι ο αθλητισμός. Είναι να βγάλει αθλητές μέσα από την Ακαδημία μας και τους αναδείξει. 
Ξεκινάμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα