Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ήττα για την ΑΕ Ιστιαίας

Την ήττα γνώρισε η ΑΕ Ιστιαίας από τον Διαγόρα Σεβαστής με 4-0,σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της ΑΕ Ιστιαίας που τα πλήρωσε και δέχθηκε τέσσερα γκολ. Το βαρύ σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα αφού και τα τέσσερα γκολ ήταν από λάθη και αδράνεια της άμυνας της ΑΕ Ιστιαίας
. Έχοντας το απόλυτο ο Διαγόρας βρίσκεται  στην κορυφή της Βαθμολογίας μετά και την σημερινή του νίκη.
Μόλις στο 6' λεπτό ο Βασίλιεβιτς εκμεταλλεύτηκε το πέρασμα της μπάλας επάνω από τον Δαμάσκο μετά την προσπάθεια του Μυλωνά και  έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Λίγο πριν συμπληρωθεί το 2'λεπτο και σε σύγχυση μέσα στην περιοχή της Ιστιαίας, ο Καλουσίδης με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, πραγματοποίησε το 2-0 για τον Διαγόρα.
Στο 38΄και πάλι ο Βασίλιεβιτς θα σκοράρει με όμορφο τρόπο διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα και ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 το οποίο ήταν και σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Η πίεση του Διαγόρα δεν ήταν ανάλογη με αυτήν του 1ου μέρους αφού η ομάδα της Πιερίας «έριξε» τις στροφές της και διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ.
Στο 58΄ ο Δεμηρτζόγλου διαμόρφωσε το τελικό 4-0, όταν από κοντά πλάσαρε στην εστία του Δαμάσκου που ήταν εκτός θέσης χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Σαμανίδης, Λαγδάρης, (75΄Γούτσιος), Καλουσίδης, Τερζής, Καρατζάογλου, Δεμηρτζόγλου (60΄Τάχος), Τσιώμης, Μπενίσκος (70΄Κούμπουλα), Βασίλιεβιτς, Μυλωνάς.


ΑΕ Ιστιαίας (Θανάσης Γουρνάς): Δαμάσκος, Μπουλγουρίδης, Βασιλείου (70΄Γεωργίου Η.), Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Πουταχίδης, Στεργίου Α., Δαγκούλης, Ηλιόπουλος, (46΄Γεροκωνσταντής), Ανέστης, Θόρια (70΄Μπιμπάι)