Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τελεθριακός - Ιτέα 70-71

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ....

Το πρωταθλημα συνεχίζεται κοιτάμε μπροστά.
Η σημερινή εντος έδρας ήττα με ενα πόντο απο την Ιτεα δεν μας πτοεί, στο μπασκετ ολα τα αποτελεσματα ειναι πιθανά, συνεχίζουμε την προσπαθεια με προσήλωση στους στόχους και περισσότερη δουλεια.
Ακολουθεί ρεπορτάζ του εβιαμπασκετ για το ματς Τελεθριακος- Ιτεα.
Ένα ματς από αυτά που ξεχωρίζουν το μπάσκετ από τα υπόλοιπα αθλήματα, ένα ντέρμπι που αν στο μπάσκετ υπήρχε ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα…
Η ομάδα του Μωραϊτη όμως, με τον Γεωργαντά να πετυχαίνει το καλάθι της νίκης πήρε το διπλό και αν μη τι άλλο πλέον, αλλάζουν και οι στόχοι της ομάδας, καθώς η σωτηρία δίνει τη θέση της ενδεχομένως και στην είσοδο στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος!
Τι έγινε τώρα στο φινάλε του μεγάλου ντέρμπι. Ο Μητρόπουλος με 2/2 βολές μετά από αντιαθλητικό φάουλ έδωσε το προβάδισμα στον Τελεθριακό (70-69). Στα 20′ δευτερόλεπτα, ο Μπαντελάς με ασίστ έδωσε στον Γεωργαντά που πέτυχε το καλάθι κερδίζοντας και το φάουλ!
Αστόχησε στη βολή και με το σκορ 70-71 οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την κρισιμότερη επίθεση του αγώνα. Ο Μητρόπουλος όμως αστόχησε στο τρίποντο και ο Μπαντελάς οδηγήθηκε στις βολές στο 1′ δευτερόλεπτο πριν τη λήξη. Έχασε την πρώτη, αστόχησε και στη δεύτερη ώστε να μην δοθεί δυνατότητα επίθεσης στον Τελεθριακό και η Ιτέα κάπως έτσι πανηγύρισε το μεγαλύτερο φετινό της διπλό.
Όσο για το υπόλοιπο ματς, πήγε με εξαίρεση την πρώτη περίοδο επίσης στον πόντο. Ο Τελεθριακός ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε με 11-1 και 16-6, η Ιτέα μάζεψε τη διαφορά μετά την πρώτη περίοδο (22-14) για να κριθούν τα πάντα όπως αναφέραμε στα τελευταία δευτερόλεπτα…
Παράπονα από τη διαιτησία είχαν οι γηπεδούχοι.
Διαιτητές: Σπυρόπουλος-Χαϊνά.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-14, 17-23, 17-18, 14-16.
ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Δαδίτσιος): Μέτα 1, Ρουμελιώτης Θ. 10 (2), Παπαθανασίου 6 (2), Ιωακείμ 4, Μητρόπουλος 15 (3), Κουμπές 4, Δήμου 8, Φακίτσας 4, Τριανταφύλλου 17, Χατζής, Ρουμελιώτης Αν., Τσιτούμης.
Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (Μωραϊτης): Παγώνης, Δαλούκας 3 (1), Μπαντελάς 14 (8 ασ.), Γεωργαντάς 16, Κοντογιάννης, Αγγελόπουλος 7 (1), Πράππας, Ευθυμίου 20 (3), Παπαδρόσος, Παπαθεοχάρης 9 (3), Κουτρόγιαννος 2, Πασαλιμανιώτης.