Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕΚ και Λήλας άφησαν λογαριασμούς για την ρεβάνς.

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό άφησαν η ΑΕΚ Χαλκίδας και ο Λήλας Βασιλικού στο ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα στο Πάρκο του Λαού, σε ένα αγώνα με δύναμη και ρυθμό στο πρώτο μέρος όπου σημειώθηκαν και τα δύο γκολ και με πεσμένο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο με λίγες ευκαιρίες.
Με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη καλή στιγμή ΄άρχρισε ο αγώνας όταν στο 8' κεφαλιά του Σμυρναίου έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 11' μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ όταν ο Σμυρναίος πλάσαρε τετ-α-τετ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 18' ο Λήλας στην πρώτη του ουσιαστική επίθεση άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Γίγα 0-1 από ολιγωρία της άμυνας της ΑΕΚ.
Στο 23' εξαιρετική επέμβαση του Γιαλού σε δυνατό σουτ του Καραχάλιου.
Στο 32' εκτέλεση φάουλ του Δ Αγγελάτου άουτ.
Στο 42' η ΑΕΚ έφερε τον αγώνα στα ίσια με εξαιρετικό πλασέ του Σμυρναίου 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Λήλας ανέβασε ρυθμό αλλά φλύαρο με τους γηπεδούχους να είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους, αλλά καμιά ομάδα δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά.
Στο 54' ο Λήλας απείλησε με κεφαλιά του Γίγα άουτ και στο 75' ο Ευαγγελινός πρόλαβε πριν η μπάλα φθάσει στον Σεϊνταράση που ήταν μόνος του με την εστία.
Το τελικό 1-1 αφήνει ανοιχτούς τους λογαριασμούς για την ρεβάνς με πλεονέκτημα βέβαια του Λήλα που σημείωσε εκτός έδρας γκολ.
ΑΕΚ Χαλκίδας:
Γιαλός, Τζάβρας, Μπισμπικόπουλος, Τσολάκος, Κοκκάλας, Σεϊνταράση, Βρέττος (86' κουρτίδης), Μετοχιάτης (46' Αγγελάτος Γ), Σμυρναίος, Παπαδάκης (70' Ντούρμας), Αγγελάτος Δ.
Λήλας Βασιλικού:
Eυαγγελινός Γ, Ποδαράς (46' Κικίδης), Νάνος, Λαφαζάνης (76' Χρηστίδης), Μάλιαρης, Λειβαδίτης, Γίγας, Καραχάλιος (90' Ευαγγελινός Δ), Ροτρίγκο, Μαστροκώστας, Μεταξάς.
Θαν Κικίδης