Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άνετα στους τέσσερις ο Ηρακλής Ψαχνών

Στους τέσσερις του κυπέλλου Ευβοίας προκρίθηκε ο Ηρακλής Ψαχνών που πήρε άνετα την ρεβάνς από την Σκεπαστή με 3-0 και ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1 του πρώτου αγώνα.
Από τα πρώτα λεπτά ο Ηρακλής Ψαχνών ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και άρχισε να πιέζει την ομάδα της Σκεπαστής η οποία καλά στημένη δεν επέτρεψε στο πρώτο εικοσάλεπτο απειλή για την εστία της.
Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 28' , μετά από εκτέλεση κόρνερ απέκρουσαν οι αμυντικοί, η μπάλα έφθασε στον Σκριβάνο που έπιασε δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε και με την βοήθεια του δοκαριού ο Μπαρμπούνης.
Δύο λεπτά αργότερα στο 30' η Σκεπαστή προσπάθησε να απαντήσει αλλά το σουτ του Γερογιάννη πέρασε άουτ.
Στο 36' Σ Ηρακλής Ψαχνών άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Σκριβάνου ΠτΛ 1-0 μέσα από την περιοχή.
Στο 44' οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν μετά από σέντρα ο Σκριβάνος Π τ, Λ με πλασέ σημείωσε το 2-0 σκορ πρόκρισης για τον Ηρακλή Ψαχνών με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Με δοκάρι για τον Ηρακλή ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο όταν στο 50' μετά από εκτέλεση φάουλ του Σκριβάνου Πτ,Λ η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Μπαρμούνη ο οποίος στην συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 68' μετά από λάθος των αμυντικών του Ηρακλή ο Θαλασσινός βρέθηκε σε θέση βολής έπιασε δυνατό σουτ που έφυγε ελάχιστα άουτ από την εστία του Ανδρούτσου.
Δύο λεπτά αργότερα στο 70' ο Ηρακλής απείλησε σε σουτ του Μουτουσίδη που μπλόκαρε ο Μπαρμπούνης.
Στο 77' ο Ηρακλής κλείδωσε την νίκη με εξαιρετικό πλασέ του Σκριβάνου Πτ,Δ που σημείωσε το 3-0.
Η λήξη του αγώνα βρήκε νικητή τον Ηρακλή Ψαχνών με 3-0 να περνάει στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ευβοίας από την αξιόμαχη Σκεπαστή που έφθασε μια ανάσα από τους τέσσερις του θεσμού και της αξίζουν συγχαρητήρια.
Ηρακλής Ψαχνών: Δημ. Σπυρόπουλος.
Ανδρούτσος, Μπουρνάζος (63' Μουτουσίδης), Δούλος, Παπαδόπουλος, Μπορνάζος Κ, Γκούρλας, Τουρκοχωρίτης, Χασαπίδης, (85' Παππάς), Σκριβάνος ΠτΛ, Σκριβάνος ΠτΔ, Ντούμας, (73' Γκάβαλης.


ΑΟ Σκεπαστής: Βαγγ. Μπεκάκος.
Μπαρμπούνης, Θαλασσινός Ι, Γεωργίου, Γερογιάννης, Καλλίτσης, Αγιασοφίτης, (80' Κατσικόγιαννης), Θαλασσινός Θ, Θαλασσινός Ι, Ξυράφης, Γερογιάννης, (85' Λουκάς), Ζουζουλής (85' Τσούπρος)

Γ. Νικολάου