Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Από τον Ταμυναϊκό στον Ολυμπιακό Πειραιώς

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού κίνησε ο νεαρός μεσοεπιθετικός των Ακαδημιών του Ταμυναϊκού Αθ. Ποδαράς και ήδη δοκιμάστηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στους τεχνικούς του Πειραϊκού Συλλόγου. Τον είχαν παρακολουθήσει σε αγώνα της Μικτής Παίδων και του ζήτησαν να δοκιμαστεί, ενώ ενδιαφέρον έδειξε και η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών που τον παρακολούθησε στον αγώνα με την Βοιωτία.
Ο νεαρός Θανάσης Ποδαράς γεννημένος το 2003 ξεκίνησε στις Ακαδημίες του Ταμυναϊκού που αγωνίζεται και σήμερα με την ομάδα παίδων του Συλλόγου του Αλιβερίου, ενώ αποτελεί βασικό στέλεχος της Μικτής Παίδων Ευβοίας.
Ο προπονητής του στον Ταμυναϊκό Δημ. Νίκας μας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αθλητή του και καταλήγοντας μας είπε ότι είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα. Αν συνεχίσει να δουλεύει όπως τώρα θα φθάσει ψηλά.
Ο μικρός Ποδαράς να θυμίσουμε ότι είναι γόνος ποδοσφαιρικής οικογένειας αφού ο Παπούς του Ν Ποδαράς γκολκίπερ ου Ταμυναϊκού (που έφυγε πριν λίγες μέρες), αλλά και ο Αποστόλης Ποδαράς ήταν από τους καλύτερους επιθετικούς του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου και αγωνίστηκε στον Ταμυναϊκό.
Να ευχηθούμε στον νεαρό αθλητή να κάνει το μεγάλο άλμα και να τον καμαρώσει όλη η Εύβοια σε ψηλότερο επίπεδο.