Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φιλική τριάρα στον Ιωνικό η Χαλκίδα

 Την νίκη απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας πήρε η Χαλκίδα με 3-0 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό της πόλης. Οι παίχτες του Α.Αυλωνίτη συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις και μη έχοντας άγχος για το αποτέλεσμα πέτυχαν 3 γκολ και κατά διαστήματα έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.
Από την άλλη πλευρά οι Νικαιώτες οι οποίοι βρίσκονται στην 2η θέση του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Ο Α.Ο.Χ. προηγήθηκε στο 4΄ όταν ο Ανέστης με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Πολίτη και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Στο 15΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όμως το φάουλ του Ανρι Καμαρά σταμάτησε στο δοκάρι.
Η συνέχεια ανήκει ολοκληρωτικά στην Χαλκίδα η οποία στο 43΄ σε σέντρα του Στεργιανού η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού του Ιωνικού το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής εκτέλεσε εύστοχα ο Βεζυρτζόγλου κάνοντας το  2-0.
Στο 53΄ ο Θωμάς με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Κρόλ και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.
Από το σημείο αυτό και μετά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε καθώς οι 2 προπονητές προέβησαν σε αρκετές αλλαγές. Ο προπονητής της Χαλκίδας μόνο ευχαριστημένος μπορεί να έμεινε βλέποντας την ομάδα του να πετυχαίνει 3 γκολ και τους παίχτες του να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει των δύσκολων παιχνιδιών  που έρχονται.
Α.Ο.Χαλκίς:
Ντουμάνης Στεργιανός Θωμάς Μπακομήτρος Καραμπάς Εμέκα Κρολ Ντελέκος  Βεζυρτζόγλου Πολίτης Ανέστης ( Τηλιόπουλος Μπασινάς Λούκας Κακκαβάς  Τσούτης Αλμπάνης)
Ιωνικός Νικαίας: Λέτσο Κατσικιάς Γουρλούμης Μιχαήλος Μπιταξής Ζαφειρίδης Κυριακίδης Κατσαβριάς Ντούλιας Σαλταπίδας Καμαρά