Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δόξα Προκοπίου - ΑΟ Αιδηψός 0-2 (φωτορεπορτάζ& Video με γκολ)

Εξακολουθεί την ξέφρενη πορεία της για το πρωτάθλημα η ομάδα της Αιδηψού, αφού στο ντέρμπι κορυφής με την Δόξα Προκοπίου, έφυγε από το «Ηλίας Κουστουφλάκης» με τους τρείς βαθμούς στις αποσκευές της και με δύο θετικά τέρματα.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Μυλωνά και ειδικά μετά το λάθος της άμυνάς τους, πράγμα που τους έφερε  πίσω στο σκορ.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Δόξα να είναι πολύ πιεστική επί είκοσι περίπου λεπτά, με ευκαιρίες που όμως της χαράμισε και μετά το 78΄  που δέχτηκε το δεύτερο γκολ, η κυριαρχία της Αιδηψού ήταν ισοπεδωτική και μόνο στο 92΄,  η ομάδα του Προκοπίου έφτασε κοντά στο γκολ, που όμως δεν θα άλλαζε την ουσία του αποτελέσματος.
Η Αιδηψός για μια ακόμα φορά έδειξε την ανωτερότητα του υλικού της και βέβαια απέδειξε πως δεν θεωρείτε άδικα ο φετινός πρωταθλητής του βόρειου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας.


Το πρώτο γκολ ήλθε στο 13΄ όταν σε  λάθος συνεννόηση της άμυνας της Δόξας,  έκλεψε την μπάλα ο Μπιμπάι και εύκολα την έστειλε στα δίχτυα του Ευαγγελινού. 
Στη συνέχεια υπήρξαν δυο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα στο 32΄ ο Σιρπτσιόγλου έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι ενώ στο 34΄ ο Γορογομάτης έστειλε την μπάλα πάνω στο σώμα του πορτιέρε της Δόξας.
Στο 62΄ ο Κουτσουφλάκης στέλνει με το κεφάλι την μπάλα προς τα δίχτυα του Μυλωνά, που όμως με φοβερό μπλοζόν έσωσε την εστία του.
Στο 78΄ η πίεση των γηπεδούχων λύγισε από την επίθεση της Αιδηψού, με τον Φάτση να βρίσκεται μόνος από δεξιά και να σουτάρει από τη γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής, κάνοντας το 0-2.
Στο 81΄ θα μπορούσε να έχει γίνει το 0-3, αλλά ο Μακρής καθυστέρησε σε επαφή που  είχε με τον Ευαγγελινό, ο οποίος πρόλαβε και το έκλεψε την μπάλα.
Στη συνέχεια, ο Χρήστος Φώτου που είχε μπει σαν αλλαγή, έχασε τρεί ευκαιρίες να σκοράρει, στο 81΄, στο 83΄ και στο 88΄ .
Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ανήκει στους γηπεδούχους, με τον Κουρκουλιώτη να στέλνει (με απευθείας εκτέλεση φάουλ) την μπάλα στο οριζόντιο του Μυλωνά.


Δείτε  και Video με τα 2 γκολ


Δόξα Προκοπίου (Γ. Κουτσουφλάκης)
Ευαγγελινός, Μορφούλης Γ, Ανδρέου Σ, Κανελλόπουλος, Ανδρέου Α, Κουρκουλιώτης, Καλάης, Λεοντής (58΄ Δημάκος), Κουστουφλάκης, Ασαμόα, Σοφρώνης (58΄ Δημάκος)

ΑΟ Αιδηψός (Γ. Δημητρίου)
Μυλωνάς, Ζαχαράκης, Βασιλείου, Τριανταφύλλου, Αναγνώστου Μ, Φατσης, Μπιμπάι, Σιρπτσιόγλου, Μακρής (82΄ Φώτου Χ), Αναγνώστου Ν (77΄ Αθανασίου)

Κάντε κλικ στη φωτο που ακολουθει για να δειτε το φωτορεπορταζ
https://goo.gl/photos/dHbyz4aJezdS5qyf9