Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Βυζάντιο Ν.Πύργου - Αρτεμησιακός 0-3

Εύκολα πήρε τους τρείς βαθμούς ο Αρτεμησιακός από το Βυζάντιο Νέου Πύργου, που  σήμερα δε βρέθηκε σε καλή ημέρα και είχε θέμα κυρίως  στην άμυνά του.
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των αδικοχαμένων παικτών της βραζιλιάνικης ομάδας Σαπεκοένσε.
Σε όλο το παιχνίδι, αν και φιλοξενούμενη η ομάδα του Λάντζου, επέβαλε το ρυθμό της και άνοιξε το σκορ από νωρίς.
Μόλις στο 8΄ ο Γαβριήλ εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή και η μπάλα μέσα στην μικρή, χτυπάει σε σώματα φτάνοντας στον Καρακάξη που εύκολα από κοντά κάνει το  0-1.
Στο 10 ο Στραφιώτης δίνει πάσα στην άλλη πλευρά του αγωνιστικού χώρου στο Καρακάξη που με ψιλοκρεμαστό σουτ χάνει την ευκαιρία να διπλασιάσει το σκορ.
Στο 31΄ ο Μαχός δίνει πάσα στον Σταματάκη που με πλασέ μέσα στην περιοχή, βρίσκει τα δίχτυα του Αλεξίου για δεύτερη φορά, 0-2.
Ο Αρτεμησιακός πήγε με το πλεονέκτημα του σκορ στα αποδυτήρια, έχοντας χάσει ευκαιρία στο 36΄ με τον Αφένδρα να εκτελεί κανονιά που πολύ εύστοχα απέκρουσε ο Αλεξίου.
Η ίδια σκηνή σχεδόν επαναλήφθηκε στο 48΄ με τον Αφένδρα να δίνει στον Καρακάξη που σουτάρει με βολέ και το οποίο αποκρούει ο Ζουπανιώτης που αντικατέστησε τον Αλεξίου που τραυμάτισε το χέρι του.
Στο 53΄  το Βυζάντιο έμεινε με 10 παίκτες αφού ο Δ. Χουβαρδάς είδε δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα.
Στο 58΄ ο Ζουπανιώτης λέει όχι στο σουτ του Αφένδρα και σε δεύτερο χρόνο ο Καρακάξης σουτάρει πάνω από το οριζόντιο.
Στο 59΄ ο Καρακάξης καταφέρνει να διπλασιάσει τα προσωπικά του  τέρματα με πλασέ, κάνοντας το τελικό 0-3.
Στη συνέχεια τα πράγματα κύλισαν στους ίδιους ρυθμούς με τον Στραφιώτη στο 66΄ να στέλνει την μπάλα πάνω στον Ζουπανιώτη, στο 75΄ ο Κ. Σαντής να σουτάρει προς το δεύτερο δοκάρι, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από αυτό και στη συνέχεια ο Αρτεμησιακός…  κατέβασε την απόδοσή του  στο ρελαντί.
Η μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 64΄ με τον Αλεξίου να σουτάρει αλλά ο Παναγιωτόπουλος να αποκρούει κρατώντας αλώβητη την εστία του.
Από το 75΄ η ομάδα του Βυζαντίου έμεινε με 9 παίκτες, αφού αναγκαστικά έφυγε ο Ρούσεβ λόγω τραυματισμού.
Πιο κάτω ακολουθεί φωτορεπορτάζ...

Βυζάντιο Ν. Πύργου (Ζουπανιώτης):
Αλεξίου (46΄ Ζουπανιώτης), Κυπραίος, Μουσέτης, Αρσενόπουλος, Χουβαρδάς Π. Β, Μπραχιματάι (40΄  Κομποθανάσης), Σταματόπουλος, Ρούσεβ, Χουβαρδάς Δ,  Φενερίδης (50΄  Αλεξίου), Μεργκεγκάι

Αρτεμησιακός (Λάνζτος):
Παναγιωτόπουλος, Γίτσας, Μαχός (60΄  Σαντής Ι), Σαντής Κ, Διαμαντής, Σταματάκης (70΄  Μιχαήλ), Κοντζιάς (67΄  Σαντής Α.), Καρακάξης, Στραφιώτης, Γαβριήλ, Αφένδρας

Διαιτητής:  Παπακωνσταντίνου
Βοηθοί:   Μούντριχας – Κηρύκος


Δείτε τα τρία γκολ του αγώνα



Κάντε κλικ στη φωτο που ακολουθεί για δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ

https://goo.gl/photos/TiyUfHEv76eh53nG7