Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ήττα για τον Ηρακλή Χαλκίδας από τον Φοίνικα Σύρου

Με τα μπλοκ να πέφτουν βροχή, ο Φοίνικας Σύρου αν και βρέθηκε πίσω με 1-0 από τον πάντα μαχητικό Ηρακλή Χαλκίδας, απέδρασε από τα στενά του Ευρίπου επικρατώντας 3-1 σετ την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας παρότι βρέθηκε πίσω στο πρώτο σετ (12-16, 19-21) κατάφερε να πάρει προβάδισμα, καθώς η είσοδος του Γαλιώτου άλλαξε τα δεδομένα και επήλθε ισοφάριση 24-24. Οι σωστές επιλογές του Κασαμπαλή και μία επίθεση του Τάπια  έκαναν το 29-27 και το 1-0 σετ.

Αλλά η εικόνα άλλαξε στα τρία επόμενα σετ, με το Φοίνικα Σύρου να ανεβάζει κι άλλο στροφές και να ανακτά τον έλεγχο έχοντας σε πολύ καλή επιθετικά μέρα τον Μρντακ αλλά και αδιαπέραστο μπλοκ (20!). Οι νησιώτες πήραν διαφορά και στα τρία σετ, μια διαφορά ασφαλείας για να πάρουν μια πολύτιμη νίκη ενόψει της συνέχειας.

Η ομάδα του Ντούσκο Νίκολιτς έφτασε την πέμπτη συνολικά νίκη της στο πρωτάθλημα, τη δεύτερη εκτός έδρας αλλά και το πρώτο τρίποντο μακριά από τη Σύρο. Από την άλλη, ο Ηρακλής Χαλκίδας έμεινα στη 10η θέση και θα χρειαστεί να... φορτσάρει προκειμένου να απομακρυνθεί από τα χαμηλά.

Τα σετ: 29-27, 19-25, 21-25, 20-25

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκολίτσης): Τάπια , Κανέλλος , Κλότσκο , Κασαμπαλής , Γκόρτσανιουκ , Αδαμόπουλο,Παπαδημητρίου , Μάρκου, Σπυριούνης, Κολτσιάκης, Αντιφάκος, Γαλιώτος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (Νίκολιτς): Χήρας , Μρντακ , Πάρις, Ρεϊνάλντο , Εφραιμίδης , Τουρανιάνιν  Ζήσης , Παπαδόπουλος.