Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην Κορινθία εκστρατεύει η Χαλκίδα

Το Ζευγολατιό θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κυριακή στις 15:00 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής ο Α.Ο.Χαλκίς. Οι Nerazzuri με 2Ν- 1ΙΣ. στα τελευταία 3 παιχνίδια έχοντας την ψυχολογία στα ύψη θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να φύγει από την Κορινθία με θετικό αποτέλεσμα.
Οι νεοφώτιστοι από την άλλη πλευρά έχοντας δείξει μέχρι τώρα καλό αγωνιστικό πρόσωπο ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική στον Ταύρο όμως σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν έχουν φριχτά παράπονα από την διαιτησία.
 Ο Α. Αυλωνίτης έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα όπως οι τραυματισμοί των Μπαλού, Σκαθαρούδη ,Ανέστη.
Πονοκέφαλο αποτελεί για το τεχνικό επιτελείο ο πλαστικός τάπητας που διαθέτει το γήπεδο του Ζευγολατιού. Κοντά στην ομάδα θα βρίσκεται και ο Σύνδεσμος φιλάθλων Τρελά Νερά καθώς η διοίκηση φρόντισε να ναυλώσει πούλμαν για την μεταφορά των φιλάθλων που θα είναι δωρεάν.

Τέλος να τονίσουμε απόρροια του καλού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα το γεύμα που παρέθεσε στους παίχτες και το τεχνικό επιτελείο ο αντιπρόεδρος του Α.Ο.Χ. Γ.Τσαγκάρης. Το παρών με επικεφαλής τον Γ.Ελευθεριάδη έδωσε σύσσωμη η διοίκηση καθώς και ο Στέφανος Σωτηρίου που αποτελεί και επίσημα μέλος αυτής.