Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη τίτλου τα Κόσκινα στο ντέρμπι του Νότου

Ένα πολύ δυνατό και συνάμα όμορφο  παιχνίδι  παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Α.Ο.ΚΟΣΚΙΝΩΝ, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Α.Ο.ΑΓ. ΛΟΥΚΑ. Ένα παιχνίδι που είχε το χαρακτήρα του ντέρμπι και που βρήκε νικήτρια  την ομάδα των Κοσκίνων με σκορ 3-1.
Παρόλο που από το 62'  λεπτό η ομάδα του Σάκη Νικολάου  αγωνίζονταν  με παίκτη λιγότερο, κατάφερε με σωστή τακτική και διαχείριση να πάρει τους 3 βαθμούς και να σκαρφαλώσοει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και μέχρι το 30' λεπτό οι δύο ομάδες δεν έκαναν κάποια ιδιαίτερη φάση παρά μόνο από ένα κόρνερ.

Στο 31' λεπτό είχαμε την πρώτη ευκαιρία για την ομάδα των Κοσκίνων, όταν μετά από σέντρα του Κοκκάλα  ο Μπασινάς βρέθηκε μόνος του, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 34' λεπτό μετά από ωραία σέντρα ο Θωμάς βρίσκει τον Μπασινά μόνο του στο ύψος του πέναλτι, που από κοντά πλασάρει όμορφα κάνοντας το 1-0.
Στο 40' λεπτό είχαμε την απάντηση για την ομάδα του Αγίου Λουκά, όταν μετά από ωραία προσπάθεια ο Παναγιάρης βρίσκει τον Πηλιχό  μόνο του μέσα στη μικρή περιοχή κι αυτός με ωραίο πλασέ στην κίνηση κάνει το 1-1 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.
Στο 49' λεπτό ωραία εκτέλεση κόρνερ του Μπασινά, παραλίγο το αυτογκόλ από τον Γαβριήλ.
Στο 51' λεπτό σέντρα σουτ του Μπασινά λίγο έξω.
Στο 56' λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ  του Ρούσσου από πλάγια θέση,  λάθος διώξιμο του Πηλιχού, όπου  στην προσπάθεια του να τη διώξει την έστειλε στην εστία του Τζάνη , ο οποίος παρόλο που έπεσε και σε πρώτη φάση κατάφερε να την αποκρούσει, δεν κατάφερε να τη συγκρατήσει με την μπάλα να περνάει τη γραμμή και να γίνεται το 2-1.
Στο 72' λεπτό ωραία ο Μπασινάς στον Σταματάκο, αυτός εξαπολύει έναν κεραυνό που αναγκάζει τον Τζάνη σε καταπληκτική απόκρουση.
Στο 80 ο Παναγιάρης βρίσκει τον Πηλιχό, αυτός πλασάρει όμορφα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Στο 82' λεπτό τετ α τετ του Μπασινά λίγο έξω.
Στο 86' λεπτό κι ενώ η ομάδα του Αγίου Λουκά είχε βγει όλη μπροστά για να πετύχει την ισοφάριση, ο Ρούσσος κάνοντας καταπληκτική κούρσα, έβγαλε ωραία στον Λαθουρά που δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.