Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άλωσε την Τρίπολη ο ΑΟ Χαλκίς 1-0 τον Παναρκαδικό

Σπουδαία νίκη σημείωσε ο ΑΟ Χαλκίς μέσα στην Τρίπολη με 1-0 επί του Παναρκαδικού σε ένα αγώνα όπου οι παίκτες του Αντ. Αυλωνίτη έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, σημείωσαν ένα εντυπωσιακό γκολ και είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, απέναντι στον Παναρκαδικό που δεν απείλησε την Χαλκίδα παρά μόνο ελάχιστες φορές.
Στο 18' η ομάδα της Χαλκίδας άνοιξε το σκορ με κεραυνό του Βεζιρτζόγλου μετά από εκτέλεση φάουλ πάσα του Βαλκάνου.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο 42' αλλά ο Ντουμάνης έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά σουτ του Μέλο.
Στο 44' τραυματίστηκε ο Εμεκα και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Πολίτη.
Στην επανάληψη ο ΑΟ Χαλκίς έπαιξε έξυπνα και δεν επέτρεψε απειλές στην εστία του Ντουμάνη.
Είχε μάλιστα ευκαιρίες στο 48' σε σουτ άουτ του Βεζιρτζόγλου, στο 60' σε κεφαλιά του Αρώνη, ενώ η μοναδική καλή στιγμή για τον Παναρκαδικό ήταν στο 80' όπου ο Ντουμάνης έδιωξε σε κόρνερ δυνατά πλασέ του Τικούδη.
Στο 81' έγινε και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για την Χαλκίδα όταν τραυματίστηκε ο Θωμάς και αντικαταστάθηκε από τον Σάμαρη.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε ένα κουβάρι τους παίκτες της Χαλκίδας να πανηγυρίζουν την μεγάλη τους νίκη μέσα στην Τρίπολη.
Παναρκαδικός:
 Καπετάνος, Πετρόπουλος (61΄ Π. Σαλαπάτας), Γκρόσιος, Αρώνης, Δήμος, Κυριακόπουλος, Καναβέτας ( 46΄ Μέλλος λ.τ.), Βελισσάρης ( 60΄ Σταθουλόπουλος), Γιουκούδης, Πούτσης, Κολιόπουλος
ΑΟ Χαλκίς: Ντουμάνης, Ζυγογιάννης, Θωμάς ( 83΄ Σάμαρης λ.τ. ), Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα ( 45΄ Πολίτης λ.τ. ), Μπαλού ( 90΄Ζάχι), Ντελέκος, Ανέστης, Βεζιρτζόγλου, Βαλκάνος