Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άνετη νίκη του ΠΑΟ 77-54 την Κύμη

Όλα ήταν προδιαγεγραμμένα πριν την έναρξη του ματς μιας και ο Γ.Σ Κύμης δεν είχε την παραμικρή αξίωση να πάρει κάτι από τον εξάστερο αντίπαλο του.Βλέπεις ήτανε και η πρόσφατη φυγή των Όγκο και Ελ Αμίν και ήρθε να δέσει το γλυκό.Η πρώτη εμφάνιση του Ντιόν Ντίξον κάθε άλλο παρά ελπίδες άφησε αλλά πρέπει να του δώσει ο Βασ. Μπρατσιάκος την απαιτούμενη πίστωση χρόνου.
Ο έτερος ξένος ο Όρτον μετά την πολύ καλή εμφάνιση του στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ  παρουσιάστηκε φοβισμένος απέναντι στα μεγαθήρια του ΠΑΟ. Αντίθετα ο Τουντζιαράκης γιά άλλη μιά φορά έδειξε πως μπορεί να σηκώσει το βάρος της ομάδας μέσα στην ρακέτα,εκεί όπου έδωσε μάχες κυρίως με τον ''πολύ'' Μπουρούση και κατά γενική ομολογία πήγε πολύ καλά.Ειδικά στο πρώτο μέρος εκεί όπου πέτυχε και τους 11 πόντους στο παιχνίδι.
Κατά τα άλλα ένα ήσυχο μάτς με τον Πασκουάλε να αλλάζει τους παίκτες σαν τα πουκάμισα δίνοντας τους ανάσες για την δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και ευρωλίγκα.
Οι αρκετοί οργανωμένοι του ΠΑΟ στην εξέδρα το βιολί τους όταν το παιχνίδι έχασε το ενδιαφέρον του τα έβαζαν με τους Ολυμπιακούς αλλά και τους Αρειανούς λόγω του επικείμενου τελικού του κυπέλλου στο Αλεξάνδρειο .Το κλειστό Τ.Καμπούρης έζησε για άλλη μια φορά μεγάλες στιγμές μιας και οι Χαλκιδέοι και όχι μόνο έτρεξαν να θαυμάσουν τα ινδάλματα που τα βλέπουν μόνο από την τηλεόραση.
Όσο για την Κύμη έχει να ανέβει έναν αγωνιστικό Γολγοθά μιας και αν εξαιρέσει κανείς την Δόξα Λευκάδας την οποία παρεπιμπτόντως αντιμετωπίζει στο επόμενο εντός έδρας ματς στα τέλη του μήνα οι υπόλοιποι μνηστήρες της σωτηρίας δείχνουν ότι δύσκολα θα παραδώσουν τα όπλα[βλέπε Απόλλωνα Πάτρας που έκανε μεγάλο κόλπο το Σάββατο στον αναξιόπιστο ως συνήθως ΠΑΟΚ].
Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟ ο Μπουρούσης με 13,τον ακολούθησε ο
Καλάθης με 11 ενώ από 10 είχαν ο Σίνγλετον και ο Τζεντίλε.
Απο τον Γυμναστικό ο Τουντζιαράκης με 11,ο Όρτον με 9 ,οΣταμάτης με 7 και ο Τσούπκοβιτς με 6 έσωσαν κάπως τα προσχήματα.
Τα δεκάλεπτα 15-22, 23-36, 37-63 και 54-77.

Κύμη Seajets (Βασίλης Μπρατσιάκος): Σιγκούνας 5 (1), Τσούπκοβιτς 6 (1), Σταμάτης 7 (1), Πάλμπλαντ, Όρτον 9 (1), Κατράνας 3 (1), Τζόλος 2, Κουκουλάς 4, Κωνσταντακόπουλος 5 (1), Ντίξον 2, Τουντζιαράκης 11

Παναθηναϊκός Superfoods (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 10 (1), Φελντέιν 6 (2), Χαραλαμπόπουλος 4 (1), Γκάμπριελ 9 (1), Καλάθης 11 (2), Ρίβερς 4 (1), Τζέιμς 2, Μποχωρίδης 2, Φώτσης, Παππάς 6 (2), Τζεντίλε 10, Μπουρούσης 13