Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Βήμα παραμονής η Κύμη. Σκόρπισε 97-65 την Λευκάδα

Ο Β.Μπρατσιάκος στο τέλος του ματς δήλωνε πως η Κύμη ήθελε περισσότερο το ματς στον έναν από τους 9 τελικούς που απομένουν .
'Εστειλε παράλληλα τους Επτανήσιους στα Τάρταρα και περιμένει τώρα στο τελικό ξεκαθάρισμα τον Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό Τ.Καμπούρης μετά από τρεις αγωνιστικές για να κάνει το τελειωτικό βήμα για την παραμονή.
Πριν το παιχνίδι οι της Δόξας έρχονταν με όνειρα στην Χαλκίδα ,νέος προπονητής ο Φώτης Τακιανός στην θέση του υιού Μαρκόπουλου και με τους παίκτες των φιλοξενούμενων να θέλουν να αποδείξουν στο πρόσωπο του κόουτς πολλά.
Όμως υπολόγισαν χωρίς τους ξενοδόχους και κυρίως έπεσαν σε τείχος άμυνας που είχε καιρό να επιδείξει η ομάδα του Μπρατσιάκου.
Έκλεισαν υποδειγματικά τις διόδους προς το καλάθι του Ρόμπινσον και του Χάρις και έτσι διαβασμένοι οι γηπεδούχοι πήραν άριστα.Όσο για την επίθεση να την πιεις στο ποτήρι.Με 14 τρίποντα συνολικά από τα οποία τα περισσότερα στο β΄ημίχρονο με δράστη τον Τσούπκοβιτς η εμφατική νίκη ήταν εκ των ων ουκ άνευ.Και το μεγαλύτερο κέρδος στην σκακιέρα του Μπρατσιάκου ο ''βασιλιάς''Καντί ο Αυστραλός από τους Κίνγκς του Σίδνει που έδειξε πως μπορεί μα κάνει τα μάτς που χρειάζονται για την δύσκολη συνέχεια.
Όσο για τον κόσμο στο κλειστό ισχνή η παρουσία του σε ένα ματς που είχε την ατυχία να συμπέσει με τις εκδηλώσεις της Αποκριάς.
Με τους παίκτες του Μπρατσιάκου πάντως να παρουσιάζονται σοβαροί και χωρίς μασκαρέματα κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα παραμονής.
Πρώτος σκόρερ της Κύμης ο αναγεννημένος μετά τον τραυματισμό του Κοστόβ με 18,τον ακολούθησε ο ''μπόμπερ Τσούπκοβιτς με 16 ενώ πολύ καλά πήγαν τόσο ο Τουντζιαράκης όσο και ο Καντί με 12 έκαστος αλλά και ο Σταμάτης με 9 όλους στο β' μέρος.Για τους παίκτες από το μέρος του Άγγελου Σικελιανού ,του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη αλλά και της Αγνής Μπάλτσα ξεχώρισαν οι Χάρις με 12 ,ο Μαυροβούνιος θηριώδης σέντερ Μάρας με 10 και ο Ισπανός Ντόμπλας με 9.Τα δεκάλεπτα 23-17,46-35,65-42,97-65.