Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη μέχρι πρωίας ο Αρτεμησιακός

Με ένα γλέντι σε κλίμα άκρως ζεστό και οικογενειακό, η ομάδα του Αρτεμησιακού γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη με ψητά της ώρας, κρασί, τσίπουρο και μπύρα και φυσικά πολύ - πολύ χορό.
Μετα τις 8.30 το βράδυ, Διοίκηση, παίκτες, συγγενείς και φίλοι μαζεύτηκαν στην ταβέρνα του Ζωνάρα και γλέντησαν με την καρδιά τους.
Εκ μέρους του ΔΣ, ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος καλωσόρισε όσους βρίσκονταν στην εκδήλωση και τόνισε την αξία που έχει η συμμετοχή τους, τόσο ηθικά αλλά και οικονομικά.
Στη συνέχεια, υπήρξε και έκπληξη, μιας και ο Γιώργος Ανδρέου είχε τα γενέθλιά του και η σύζυγός του Μαίρη, του έφερε  τούρτα για να σβήσει παραδοσιακά, τα κεράκια της.
Ακολούθησε  ξέφρενος χορός σχεδόν από όλους, με τον Δαυίδ Νταή να δίνει «ρέστα» και ξεσηκώνοντας ιαχές και χειροκροτήματα με τον προσωπικό του χορό.
Και άλλοι ξεχώρισαν με τα ζεϊμπέκικά τους, με ιδιαίτερη συγκίνηση (ειδικά για τους γονείς της) την μικρή Εβελίνα, κόρη του Γιάννη Κερασιώτη που έδωσε ρεσιτάλ χορού στο «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας».
Ακολούθησε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς και φυσικά ο χορός κράτησε μέχρι πρωίας, πάντα με τις μουσικές επιλογές της Βάσως Κοντζιά.

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί
 ( θα υπάρξει και Video απο την βραδιά, μόλις ολοκληρωθεί η φόρτωσή του)
https://goo.gl/photos/vixgnntSJ4FoEeKE6