Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Διπλό η Ερέτρια μέσα στην Αρτάκη

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Απόλλων Ερέτριας μέσα στην Αρτάκη με 2-1 επί του ΑΟΝΑ μια νίκη που δίνει την ευκαιρία στον Ταμυναϊκό να αποκτήσει διπλό μαξιλαράκι ασφαλείας στην κορυφή της βαθμολογίας ( αν πάρει το τρίποντο από την Μακρυκάπα),  σε ένα αγώνα πλούσιο σε φάσεις με τις δυο ομάδες να παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι και την ευκαιρία να σώσουν έστω και την ισοπαλία στις καθυστερήσεις.
Μοιρασμένος ξεκίνησε ο αγώνας με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 13' με τον Μώρο που ήταν όμως άστοχος.
Άστοχοι ήταν και οι γηπεδούχοι και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0.
Στην επανάληψη ο Απόλλωνας που μπήκε πιο δυνατά κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 48' όταν μετά από σέντρα του Λιατύφη ο Τόρα με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 0-1.
Στο 57' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν όταν μετά από σέντρα ο Μπασούκος πλάσαρε τον Τόρα 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλες δυο καλές στιγμές με τον Μώρο στο 68' και στο 71' με τον Αγραφιώτη που έσωσε ο γκολκίπερ του ΑΟΝΑ.
Στο 83' μετά από λάθος των αμυντικών της Αρτάκης η μπάλα έφθασε στον Ρούσο που από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας στον Απόλλωνα το προβάδισμα 1-2.
Στις καθυστερήσεις ο ΑΟΝΑ κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Χρ. Ανέστης αλλά ο Τόρα το απέκρουσε κρατώντας την νίκη για τον Απόλλωνα μέσα στην Αρτάκη.
ΑΟΝ Αρτάκης: 
Τσάμαρης, Μαστροκώστας, Μπαλαμπάνης, Ταψής, Πουρνής, Κονόμι (25’ Γκέκας) , Μπασούκος, Κηρύκος, Ανέστης, Μιχαλάς, Κολιοπουλος  .
Απόλλων Ερέτριας: 
Τόρα, Φουρμούζης, Λιατίφης, Βελαέτης, Μπαλόζι, Τσολάκος, Ρούσσος (92’ Κάκος)  Ντουλαβέρης (88’ Φραγκάκης), Αγραφιώτης (94’ Τραγκάι), Γκ. Τόρα, Μώρος.