Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λευκή ισοπαλία στο Πάρκο του Λαού. Κέρδισε όμως το ποδόσφαιρο!!!

Ισόπαλο (0-0) έληξε το ντέρμπι στο Πάρκο του Λαού μεταξύ της  Προποντίδας και του Ολυμπιακού Χαλκίδας  για τον δεύτερο όμιλο της β' κατηγορίας της Εύβοιας.
 Δυο ομάδας αντάξιες της ιστορία τους στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο πρόσφεραν πολύ καλό θέαμα σε όσους βρέθηκαν σήμερα στο Πάρκο του Λαού και το μόνο που έλειπε από την συνάντηση ήταν κάποιο γκολ
Καλύτερο το πρώτο ημίχρονο  με αρκετές φάσεις και από της δυο ομάδες.
Δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι και μόλις στο 4' ο Αντωνάτος από καλή θέση σούταρε άουτ.
Γρήγορη αντίδραση από τους παίχτες της "Μπάρτσα" και στο επόμενο λεπτό ο Νιάφας όπου ήταν ο μοιραίος παίχτης για την Προποντίδα (έχασε πολλές ευκαιρίες) μόνος απέναντι από το Βάρκα νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.
Στο 8' διπλή χαμένη ευκαιρία για τους τυπικά γηπεδούχους με τον Νιάφα σε πρώτο χρόνο να σουτάρει να αποκρούει ο Βάρκας και στην επιστροφή ο  Τσιάμπαλης να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι.
Στο 30' και στο 36' ο Σαχίνης από καλή θέση μέσα στην περιοχή σούταρε μπλόκαρε και στις δυο περιπτώσεις  ο Παπακωσταντίνου.
Στο 40' ο Νιάφας κάνει τα εύκολα δύσκολα μόνος απέναντι από τον Βάρκα σούταρε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε  με αποτέλεσμα να μην δούμε κλασικές ευκαιρίες  από τις δυο ομάδες.
Στο 65' ο Κοτσαλάς τροφοδότησε τον Νιάφα το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο Βάρκας.
Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός πίεσε να πάρει το παιχνίδι χωρίς όμως να τα καταφέρει .
Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τις δυο ομάδες ευχαριστημένες από την ισοπαλία και τους παίχτες να φεύγουν αγκαλιασμένοι από τον αγωνιστικό χώρο.

Δηλώσεις προπονητών

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Δημ. Ακριτίδης):
Παπακωνσταντίνου, Οικονόμου, Παπάς, Αθανασίου, Τσακόγιας, Π. Ζουρμπουλής, Μωραϊτης (50' Νερούτσος), Νιάφας, Τσιαμπαλής (61' Σιμιτζής), Χρ. Ζουρμπουλής, Κοτσαλάς (77' Αναγνώστου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Μιχάλης Μαύρος):
 Βάρκας, Αρβανίτης, Μαρθίδης (61' Πάλης), Σταύρου, Παπαδέδες, Αντωνόπουλος, Κυτίνος (55' Ότσκα, 80' Κικίδης), Αποστόλου, Αντωνάτος, Μπασινά, Σαχίνης