Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εμειναν στο Χ Κύμη - Τραχήλι

Σε ένα μέτριο παιχνίδι που είχε πάθος δύναμη και αρκετές διακοπές λόγω τραυματισμών Κύμη και Τραχήλι έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία
Στο 5' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με απευθείας φάουλ του Μιχελή αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αργύρη.
Στο 9' και στην πρώτη επίσκεψη των γηπεδούχων στη περιοχή του Γεραντώνη ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων κάνει άστοχη έξοδο σε ψηλοκρεμαστή μπαλιά και ο Καρλής που καραδοκούσε με πλασέ έκανε το 1-0 .
Στο 14' ο Καρλής εκτέλεσε φάουλ από πλάγια η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια και κατέληξε λίγο άουτ .
Στο 16' ο Μακρής έκανε ατομική προσπάθεια μπήκε απειλητικά  στην περιοχή αλλά τελευταία στιγμή οι αμυντικοί τον σταμάτησαν .
Στο 37' ο Λάμπρου έπιασε κεφαλιά από κοντά σε εκτέλεση φάουλ του Καδδίτη αλλά έστειλε την μπάλα άουτ .
Και στο 41' ο Αργύρης μπλόκαρε την μπάλα όταν ο  Καμάρογλου σούταρε από το ύψος της περιοχής  .
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση και το κατάφεραν στο 71' όταν  ο Λάμπρου από κοντά σε εκτέλεση κόρνερ του Καμάρογλου έκανε με σουτ το 1-1 .
Και στο 80' ο Καρλής από καλή θέση σούταρε απελπιστικά άουτ.
Στο 67' είχαμε την αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Αργύρη λόγω τραυματισμού ,και από το 73' το Τραχήλι έπαιζε με 10 λόγω της αποβολής του Μακρή με δεύτερη κίτρινη .

Κύμη . Αργύρης (67' Πόγκας Ζ ) ,Τσάλλας ,Γεωργίου ,Μακρύγιαννης ,Τσεκούρας ,Μοσχάτος ,Καρλής ,Πόγκας Α ,Δαφνής ,Γέραλης ,Μικερόζης

Τραχήλι . Γεραντώνης ,Μύρτο ,Σέγκος ,Τάμος ,Μώρος ,Βαλκάνος ,Μιχελής ,Καδδίτης Ν ,Καμάρογλου ,Λάμπρου , Μακρής .