Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ελλάδα VS Τουρκία σε επίπεδο Εθνικής Νέων με θετικό αποτέλεσμα

Θετικός ο απολογισμός των δύο παιχνιδιών της Εθνικής Ομάδας Νέων που αντιμετώπισε της αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας με μια νίκη και μια ισοπαλία.
Η νίκη με 3-2 και  η ισοπαλία με 1-1 στα παιχνίδια με την γειτονική Τουρκία πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της προετοιμασίας για το elite round που θα διεξαχθεί στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ στα μέσα Μαρτίου.
Στους αγώνες παρευρέθηκαν πολλοί επίσημοι όπως ο προπονητής Ανδρών κος Σκίμπε με τον συνεργάτη του κ. Τσάνα, αλλά και πλήθος από μάνατζερ και εκπροσώπους μεγάλων συλλόγων του ποδοσφαίρου, τόσα από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, προφανώς για να δουν τα νέα ταλέντα και πιθανά να επιλέξουν.
Να επισημάνουμε πως το ενδιαφέρον που υπάρχει για τα ταλέντα της Εθνικής Νέων είναι πολύ μεγάλο μιας και αγωνίζονται σε αυτήν πολλά από  τα μελλοντικά αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Νέων μας με αντίπαλο την Τουρκία, το οποίο διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου». Παρότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε πολλές απουσίες καθώς αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές απουσίαζαν (Ρέτσος, Νικολάου, Ευαγγέλου, Πίσπας, Λημνιός, Κατράνης, Νάτσος), λόγω των αγώνων των προημιτελικών του Κυπέλλου, η Εθνική Νέων έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και με τον Βρουσάι να πετυχαίνει δυο τέρματα και τον Καπετζή άλλο ένα, επικράτησε και μάλιστα με ανατροπή, της Τουρκίας με 3-2.
Στη συνέχεια, χτες Πέμπτη, ισόπαλος 1-1 έληξε ο δεύτερος φιλικός αγώνας. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Ακτίρκογλου στο 34΄, αλλά η ελληνική ομάδα αντέδρασε άμεσα φτάνοντας στο 1-1 με τον Καμπέτση τέσσερα λεπτά αργότερα.

Να επισημάνουμε εδώ πως η Ελλάδα θα συμμετάσχει στον 1ο όμιλο της elite round, μαζί με τις Ολλανδία, Ουκρανία και Φινλανδία.

Εμείς σαν EviaGoal παρακολουθούμε από κοντά την πορεία της Εθνικής Νέων, μιας και σε αυτήν όπως έχουμε ξαναγράψει στο πρόσφατο παρελθόν, συμμετέχουν δυο ευβοιώτες ποδοσφαιριστές ( Λάμπρου και Γαινούστος ) και βέβαια ο βορειοευβοιώτης προπονητής Ομοσπονδιακός Προπονητής Τερματοφυλάκων  Λάμπρος Σπίντζος.
H πορεία της Εθνικής Νέων απασχολεί πολλές Ελληνικές  αλλά και ξένες ιστοσελίδες, όπως γα παράδειγμα το   www.football-academies.gr, από όπου και προέρχεται το φωτογραφικό μας υλικό.
Το EviaGoal εύχεται στην Εθνική Νέων να μας δίνει χαρές και περηφάνια σε αθλητικό επίπεδο, με τις εμφανίσεις της και τα αποτελέσματα της, ειδικά σε αυτή της περίοδο που το έχουμε ανάγκη.
Ευχόμαστε και στον  ομοσπονδιακό προπονητή τερματοφυλάκων  Λάμπρο Σπίντζο να συνεχίσει  προπονητικά σε αυτό το υψηλό επίπεδο ώστε να κάνει υπερήφανο το ποδόσφαιρο όχι μόνο της Βόρειας Εύβοιας αλλά και όλου του νομού μας. .