Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μοιράστηκαν βαθμούς Δροσιά - Αυλίδα 0-0

Μετά από ένα μοιρασμένο και μέτριο μάτς Δροσιά και Αυλίδα αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 0-0.
Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες πρόσεχαν περισσότερο  την άμυνα τους παίζοντας αρκετά προσεκτικά ενώ στην επίθεση οι φάσεις λιγοστές εώς ανύπαρκτες.
Στο δεύτερο μέρος το ίδιο σκηνικό με τους φιλοξενούμενους να είναι περισσότερο κινητικοί στην αρχή και τους γηπεδούχους να πιέζουν προς το τέλος του μάτς μήπως και κλέψουν το παιχνίδι και ανασάνουν βαθμολογικά.
 Η καλύτερη στιγμή της Δροσιάς ήρθε στο 75΄όταν από φάουλ του Ελευθερίου κεφαλιά του Τσουπεή η μπάλα διώχτηκε σε κόρνερ απο τους αμυντικούς.

Μετά την λευκή ισοπαλία η Δροσιά παραμένει σε δυσχερή θέση με το Αυλωνάρι να παίζει αύριο στην έδρα του με τον Όλυμπο Γυμνού και να έχει την ευκαιρία να αφήσει την Δροσιά στην προτελευταία θέση.
Δροσιά
Βυργιώτης, Τσουπεής, Γκίκας, Πεππές[88'Δημητρίου], Τσούτης, Τζαφέρος, Πολυχρόνης[71'Τσιμιχόδημος] Μπούρικας, Προβής, Ευσταθίου, Τσομάτσκα [55'Δεληγιώργης]
Αυλίδα
Βασιλείου, Τζαφέρος, Μάλλιαρης, Πρίσκος[71'Χιούσκα], Δουρδουβέλας, Κάκιος, Στέργκου [92'Κοροβέσης] Καλοχωρίδης, Λειβαδίτης [82'Βαρσαμάς], Κουτσαυλής, Ελευθερίου Σ.