Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ήρθε η ώρα του κόσμου της Χαλκίδας

Μετά από ένα μήνα ο Α.Ο.Χ. επιστρέφει  την Κυριακή στην έδρα του αντιμετωπίζοντας την δυνατή Ερμιονίδα σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει αν η ομάδα μπορεί να κυνηγήσει την 2η θέση.

Οι παίχτες του Α.Αυλωνίτη  με μία τρελή πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές αποκορύφωμα της οποίας ήταν οι τρεις εκτός έδρας  νίκες έχουν φέρει την ομάδα στην 4η θέση κάνοντας στην ουσία πορεία πρωταθλητισμού στον β΄ γύρο.
Ο τεχνικός της Χαλκίδας σε δηλώσεις του ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τα παιδιά για την τιτάνια προσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι τώρα.

Από την πλευρά της η διοίκηση για να προσελκύσει τον κόσμο έχει ορίσει κάποια σημεία που οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια των 5 ευρώ  μέχρι το Σάββατο το βράδυ καθώς έχει έρθει σε επαφή με τον Πρόεδρο της σχολικής επιτροπής  Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων για την είσοδο των μαθητών στο γήπεδο δωρεάν.

Μοναδικό πρόβλημα για την Χαλκίδα είναι η απουσία του Μπαλού λόγω καρτών.
Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού της Κυριακής  είναι ότι θα βρεθούν αντίπαλοι τα 2 κανόνια του ομίλου και μιλάμε για τον Αποστολίδη της Ερμιονίδας και τον Βεζυρτζόγλου  της Χαλκίδας οι οποίοι έχουν πετύχει 10 και 9 γκολ αντίστοιχα.
Ενδεικτικό του καλού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα είναι και το τραπέζι που θα παραθέσουν οι γνωστοί φίλοι του Α.Ο.Χ. Χρήστος και Βαγγέλης Λινάρδος σήμερα το βράδυ σε ταβέρνα της περιοχής.