Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επέστρεψε στις νίκες η Α.Ε.Κ.


Μετά από σχεδόν ένα μήνα η Α.Ε.Κ. επέστρεψε στις νίκες αφού κατάφερε να υποτάξει με 2-0 τον αξιόμαχο Ελλήσποντο.
Οι νεαροί του Γ.Δάβρη προηγήθηκαν στο σκορ σχετικά νωρίς και ανεβάζοντας την αποδοσή τους στο τελευταίο μισάωρο κατάφεραν να κλειδώσουν το παιχνίδι.
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν σε γκολ τις 2-3 ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και έφυγαν από το Ενωσιακό  χωρίς βαθμό στις αποσκευές τους.
 Ο Ελλήσποντος ήταν αυτός που βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 18΄ όταν ο Νόνας δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Τζουβάρα με δυνατό σούτ με τον γκολκίπερ της Α.Ε.Κ. να είναι σε ετοιμότητα και να διώχνει σε κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν μία ανούσια υπεροχή μη μπορώντας να πλησιάσουν στα καρέ των γηπεδούχων.
Η Α.Ε.Κ. κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 30΄ με πρωταγωνιστή τον Σμυρναίο ο οποίος έκλεψε την μπάλα στο κέντρο πάσαρε αριστερά στον Σεινταράς  αυτός έκοψε την κατάλληλη στιγμή στο σημείο του πέναλτι και ο επερχόμενος Σμυρναίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη  ο Ελλήσποντος έφτασε κοντά ισοφάριση στο 58΄ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νάτση ο Σιγανός πήρε την κεφαλιά και ενώ η μπάλα κυλούσε προς τα δίχτυα ο Σμυρναίος την έδιωξε  πριν περάσει τη γραμμή.
Από το σημείο αυτό και μετά η Α.Ε.Κ. πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και κατάφερε να κλειδώσει την νίκη της στο 65΄ όταν ο Παπαδάκης σέντραρε από δεξιά βρήκε τον Σεινταράς ο οποίος με άψογο κατέβασμα πλάσαρε γράφοντας το 2-0.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για την επίτευξη και άλλου γκολ όμως ο Χατζηπαυλίδης σε 2 περιπτώσεις είπε όχι στους επιθετικούς των κιτρίνων.

Α.Ε.Κ.:Τζουβάρας Βρέττος Ντούρμας Τζάβρας Αγγελάτος Πευτρογιάννης Μπασινάς ( 71΄ Μετοχιάτης) Λειβαδίτης(82' Αναστασίου0 Σμυρναίος Παπαδάκης Σεινταράς

Ελλήσποντος ; Χατζηπαυλίδης Κορκόβελος Νάτσης ( 75΄ Μπακλαγιεμέζης) Κούτρας Νόνας Αγγελάκης( 46΄ Σιγανός) Νικολάου Λάζρι Στρατής ( 46΄Κουσερής) Κοβός Μπαιμπάκης