Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αποκλείστηκε ο Ηρακλής Ψ από το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας 1-3 από τον Αστέρα Βλαχιώτη

Αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ο Ηρακλης Ψαχνών γνωρίζοντας την ήττα από τον Αστέρα Βλαχιώτη με 1-3 σε ένα αγώνα όπου ο Ηρακλής Ψαχνών πλήρωσε τα λάθη του, ενώ ήταν καλύτερος.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα του Ηρακλή να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να προσπαθεί να πιέσει αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τον Αστέρα
Πέναλτι στο 24' ζήτησαν οι γηπεδούχοι όταν η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού, με τον διαιτητή να λέει παίζετε.
Στο 34' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν μετά από σέντρα ο Μπριλάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανδρούτσου γράφοντας το 0-1.
Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Κυπελλούχο Λακωνίας να προηγείται στο σκορ.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής Ψαχνών στην πρώτη του επίθεση στο 54' ο Μαναρίτσας με διπλή  προσπάθεια (απέκρουσε το πρώτο πλασέ ο γκολκίπερ του Αστέρα) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 59' Φάουλ Σκριβάνου Παν τ Δημ. έσωσε εντυπωσιακά ο Γκολκίπερ του Αστέρα διώχνοντας σε κόρνερ.
Μεγάλη ευκαιρία στο 67' έχασε ο Αστέρας με τον Νίκα να πλασάρει και τον Ανδρούτσο να σώζει τον Ηρακλή.
Στο 78' οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι στο προβάδισμα στο σκορ με πλασέ του Λιόση από κοντά, 1-2 που δέχθηκε την μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ.
Στο 88' μετά από σέντρα ο Λιόσης σημείωσε το 1-3 και κλείδωσε την πρόκριση στο τελικό του 6ου ομίλου για τον Αστέρα Βλαχιώτη.