Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σφράγισε την σωτηρία ο Ηρακλής Χαλκίδας

 Ένας Ηρακλής Χαλκίδας σκέτο όνειρο έκανε τον στόχο πραγματικότητα παραμένοντας στα μεγάλα σαλόνια του βόλεϊ και την νέα χρονιά.
Η Παναχαΐκή δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να αποτελέσει εμπόδιο στις ορέξεις των παικτών του Σπύρου Γκολίτση υποκύπτοντας με το καθαρό 3-0 σετ.
Χωρίς τον Τάπια σε όλο το πρώτο σετ ο Ηρακλής προηγήθηκε με 21-15 δείχνοντας πως θα ήταν το αφεντικό από νωρίς στο ματς. Όμως κάτι το άγχος κάτι οι κακές επιλογές έκαναν το σετ να εξελιχθεί σε θρίλερ.Στο τέλος όμως η ψυχραιμία του Ηρακλή ήταν αυτή που τον έβαλε σε θέση οδηγού με 25-23.
Στο δεύτερο σετ τα πράγματα απλοποιήθηκαν περισσότερο και με τον Τάπια πια ενεργό μέλος της ομάδας αλλα΄και με καλούς συμπαραστάτες τους Σπυριούνη και Κολτσάκη οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 25-21 βάζοντας στέρεες βάσεις για την συνέχεια.
Στο τρίτο σετ το ματς πήγε πόντο πόντο οι φιλοξενούμενοι με καλύτερη υποδοχή και κυρίως επιθέσεις από τον κεντρικό τους βραζιλιάνο Ράφαελ Ολιβέιρα έβαλαν δύσκολα μέχρι το τέλος στους ''ημίθεους''
Όμως τα πολύ καλά μπλοκ στο τέλος των παικτών του Σπ.Γκολίτση έφεραν την εμφατική και σπουδαία νίκη με 3-0. Έτσι αποκτά πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα το τελευταίο ματς με τον Κύζικο στην Νέα Πέραμο εκεί όπου οι γηπεδούχοι θα καίγονται ενδεχομένως για την νίκη μιας και θα έχει προηγηθεί το παιχνίδι τους στην Πάτρα με την Παναχαική με την οποία θα λύσουν τις διαφορές τους για το ποια ομάδα θα ακολουθήσει την Ορεστιάδα στην Α2.
Πετυχημένη λοιπόν η χρονιά για την πρωτάρα στην μεγάλη κατηγορία ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας και ασφαλώς οι άνθρωποι του θα βάλουν νέους μεγαλεπήβολους στόχους για την νέα χρονιά.
Τα σετ συνοπτικά 25-23,25-21 και 25-22.