Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νάτες, νάτες οι πρωταθλήτριες Κορασίδες του ΣΥΛΛΑ


Σήμερα 1η Απρίλη, στην Αιδηψό δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο το πρωτάθλημα. Ναι. Τα κορίτσια του Μάκη Φώτου πήραν την μεγαλύτερη διάκριση στις Κορασίδες ΕΣΚΑΣΕ και γέμισαν χαρά όχι μόνο την Λουτρόπουλη αλλά όλη την Βόρεια Εύβοια.
Στην αρχή, στο κλειστό της Αιδηψού, η ομάδα Κορασίδων του Σύλλα πήρε και τυπικά το τελικό παιχνίδι του πρωταθλήματος με 81- 49 από τον Πρωτέα Σχηματαρίου.
Στη συνέχεια ο Γιάννης Μαυροζούμης, Πρόεδρος του Σύλλα Αιδηψού, αφού έκανε μια αναφορά σε όλα τα αναπτυξιακά και αγωνιστικά τμήματα που διατηρεί ο Σύλλογος του Σύλλα, υποσχέθηκε πως το σημερινό γεγονός είναι η αρχή μιας και θα έλθουν και άλλες διακρίσεις. Παρόντες στην εκδήλωση και ο μεγαλύτερος αθλητής του Συλλόγου, ο Ντίνος Μαυροζούμης, αλλά και η μικρότερη αθλήτριά του, η Χριστιάνα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Υπουργός της Ν.Δ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Αθλητισμού - Πολιτισμού Γιάννης Κοντζιάς και η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού, αλλά και αρκετοί Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΝΕ κος Τσιρογιαννίδης.
Οι τρείς πρώτοι απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς, με τη Δήμαρχο να δεσμεύετε πως θα δοθεί ενίσχυση 3700 ευρώ στον Σύλλα.Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων στα κορίτσια του Σύλλα που έφεραν στην Λουτρόπολη το πρωτάθλημα και τελικά ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΚΑΣΕ, ο κος Γιώργος Χαρατζής, έδωσε το κύπελλο στην αρχηγό των κορασίδων του Σύλλα που μαζί με τις συμπαίκτριές της αλλά και με τον προπονητή Μάκη Φώτου, το «σήκωσαν» μέσα σε πανηγυρισμούς και «βόμβες» κομφετί!

Αξίζει να ονομάσουμε τις κορασίδες που αγωνίστηκαν σήμερα στο τελικό παιχνίδι του πρωταθλήματος και οι οποίες πήραν το πρωτάθλημα αήττητες: Ρηγοπούλου Εβίνα, Καπόλου Σιμόνα, Καπλάνη Σάντα, Λούμη Θεοδώρα, Λούμη Σοφία, Νιτσόγλου Έλενα, Φώτου Ευμορφία, Τσαβόνι Βαλεντίνα, Πατσούρα Έλενα, Μαμάνη Θεοπίστη, Υδραίου Μαριτίνα και Παπακοσμά Ελένη.
Να συμπληρώσουμε πως χθες ο Πρόεδρος του Σύλλα, Γιάννης Μαυροζούμης, μας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή μας στο Ράδιο Ιστιαίας «Μετά το το 90΄στους 100,4» και μας μίλησε και για την κατάκτηση των Κορασίδων αλλά και γενικότερα για τον ΣΥΛΛΑ Αιδηψού.
Μπορείτε να την ακούσετε σε άλλη μας ανάρτηση.
Δείτε το φωτορεπορτάζ και Video, κάνοντας κλικ πάνω στη φωτογραφία που ακολουθεί.

http://diavlosnews.gr/diavlos/index.php/en/2016-07-18-09-32-17/stigmes/1349-nates-nates-oi-protathlitries