Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Αιδηψός: Νάτοι - νάτοι οι πρωταθλητές

H απονομή του κυπέλλου ανόδου του ΑΟ Αιδηψού στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της Αιδηψού.
Η εκδήλωση, μέσα σε χαμηλούς τόνους, μάζεψε αρκετούς φίλους της ομάδας που επιστρέφει και πάλι στην Α΄ Κατηγορία, αφού φέτος πραγματοποίησε ξεχωριστή πορεία στο πρωτάθλημα, τερματίζοντας πρώτη με 20 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη ομάδα της Σκεπαστής.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με φιλικό παιχνίδι από τους μικρούς ποδοσφαιριστές της Αιδηψού και στη συνέχεια, η απονομή ξεκίνησε με χαιρετισμούς από την Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού,  τον Αντιπεριφεριάρχη Πολιτισμού – Αθλητισμού Γιάννη Κοντζιά, τον πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννη Παπακωνσταντίνου, τον προπονητή της ομάδας Γιώργου Δημητρίου, το μέλος του Δ.Σ Στάθη Χασανδρινού αλλά και την «ψυχή» της ποδοσφαιρικής Αιδηψού Θανάση Αναγνώστου.
 Όλοι δεν ξέχασαν να εξάρουν την προσφορά του πρόσφατα εκλιπόντα προέδρου της  πρωταθλήτριας Β΄ Εύβοιας Σωκράτη Φώτου.
Ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου «δια χειρός Γιάννη Παπακωνσταντίνου».
Οι πανηγυρισμοί κρατήθηκαν σε χαμηλούς τόνους από όλους αν και όλοι αφιέρωσαν αυτή την άνοδο στον Σωκράτη, που από ψηλά θα βλέπει και θα χαίρεται με αυτή τη διάκριση της αγαπημένης του ομάδας. Στην εκδήλωση υπήρξε και αφιερωμένη  φανέλα στον Σωκράτη,  «η  φανέλα με του νούμερο 9», που όλοι έτρεξαν να την τιμήσουν με μια φωτογραφία δίπλα της!
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων Αιδηψού  αλλά και του ΑΟ Αιδηψού με την ΟΠΑ.

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που βρίσκεται μετά το Video που περιλαμβάνει αποσπάσματα απο την εκδήλωση

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για το φωτορεπορτάζ