Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σε αδιέξοδο η ΑΕ Ιστιαίας; Με ποιό Προεδρείο τελικά θα προχωρήσει;


Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε η ΑΕ Ιστιαίας της Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017, στην αίθουσα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Ιστιαίας.
Στη συνάντηση αυτή παραβρεθήκαν περίπου 75 φίλοι της ομάδας, αλλά το τελικό συμπέρασμα μετατέθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη, μετά την αποχώριση του Γιάννη Αναγνώστου.
Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΑΕ Ιστιαίας Γιάννης Αναγνώστου, αφού πρότεινε και έγινε δεκτό, ορίστηκε ο Νίκος Ζαλάβρας σας προεδρεύων της Συνέλευσης και ο Γιώργος Ανανίας σαν γραμματέας. Αμέσως μετέ πήρε το λόγο ο κος Αναγνώστου  και ζήτησε να βγεί από την αίθουσα ο κος Σταμούλος, ο οποίος αν και αντέδρασε, έφυγε οικιοθελώς λέγοντας «φεύγω για το καλό της ομάδας και όχι για σένα Πρόεδρε».

Στη συνέχεια ο κος Αναγνώστου μεταξύ άλλων είπε: «Τα πράγματα έχουν φτάσει στο τέλος τους… ζήτησα βοήθεια αλλά τελικά δεν ήλθε αυτή από πουθενά… από την ψήφιση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχουν δημιουργηθεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που είχε η ομάδα μέχρι τότε». Στη συνέχεια ζήτησε να τεθεί σε ψηφοφορία η διαγραφή του Βασίλη Δημόπουλου από μέλος της ομάδας καθώς και να του απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο για τρία χρόνια, επειδή όπως έιπε: «απειλεί να κάνει καταγγελίες, διαδίδει πως κλέβω την ομάδα και πως βγάζω χρήματα από αυτή και γνωρίζω πως έχει ήδη ενημερώσει τον Πρόεδρο της ΕΠΣΕ». Το σώμα κατά πλειοψηφία έκανε δεκτό το αίτημα του Προέδρου, αλλά τα πράγματα πήραν άλλη τροπή αμέσως μετά, όταν ο κος Αναγνώστου ζήτησε να διαγραφεί με τους ίδιους όρους και ο Βαγγέλης Ζωγραφόπουοος, γιατί: «ενώ συζητούσα με τον υποψήφιο προπονητή μας κο Ζιώγα, ήλθε έξω από την Αίγλη και  σκιζόταν για τον Τσίρκοβιτς».  Ο κος Ζωγραφόπουλος αντέδρασε, πήρε το μικρόφωνο και υπερασπίστηκε τον εαυτό του, ενώ είπε πως τον κο Τσίρκοβιτς τον ήξερε πριν γίνει προπονητής της ομάδας.
Όταν ο κος Αναγνώστου επέμεινε στην πρότασή του, ο κος Ζωγραφόπουλος είπε πως φεύγει μόνος του για να διευκολύνει την ομάδα και τόνισε «εγώ θα είμαι δίπλα στην ομάδα και θα σε στηρίζω Πρόεδρε, βάλε τα λεφτά σου να προχωρήσει η ομάδα και εγώ θα την στηρίζω με τον δικό μου τρόπο και οικονομικά, όπως έκανα μέχρι τώρα».
Στην επιμονή του κου Αναγνώστου για ψήφιση της πρότασής του παρά την  αποχώρηση του κου Ζωγραφόπουλου, το Σώμα αντέδρασε με αρνητική ψήφο. Αυτό έκανε τον Πρόεδρο να σηκωθεί, χαιρετίσει τους παρευρισκόμενους και να φύγει, λέγοντας «καλή τύχη», παγώνοντας όλους !
Στη συνέχεια έγινε κουβέντα από τους υπόλοιπους και πολλοί έριξαν ευθύνες στο εκλεγμένο από αυτούς νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που δεν αντέδρασαν καθόλου και που δεν είχαν άποψη για τα θέματα προς συζήτηση. Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν έντονα «πως έτσι που το πάει ο Πρόεδρος, θα μας διώξει έναν - έναν από την ομάδα» και πως «εδώ ήλθαμε να συζητήσουμε για το μέλλον της ομάδας και τελικά βλέπουμε διαγραφές».
Η κουβέντα συνέχισε για το αν αυτή η αποχώρηση του κου Αναγνώστου σημαίνει και αποχώρηση οριστική από την ομάδα ή όχι και για το λόγο αυτό, μιας και οι ημερομηνίες πλέον σφίγγουν για την δήλωση της ομάδας στο πρωτάθλημα, αποφασίστηκε να πάει το Διοικητικό Συμβούλιο στον κο Αναγνώστου και να του ζητήσει ξεκάθαρα την πρόθεση του σε σχέση με το τι προτίθεται να κάνει, αν θα συνεχίσει στην ομάδα ή θα αποχωρήσει και η συνάντηση μετατέθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη.
Βασικός όρος των παρευρισκόμενων στη συνεδρίαση ήταν, άσχετα με το τι θα αποφασίσει ο κος Αναγνώστου, επειδή η ομάδα πρέπει να συνεχίσει, να υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση από το Διοικητικό Συμβούλιο για το αν η ΑΕ Ιστιαίας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ή σε κατηγορία τοπικού πρωταθλήματος.