Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η επίσημη πρώτη του ΑΟ Αυλωναρίου

Ξεκίνησε την νέα χρονιά ο ΑΟ Αυλωναρίου στο ανακαινισμένο Δημ. Γήπεδο ''Ν. ΚΟΥΚΗΣ''. Παρόντες το Δ/Σ του ΑΟΑ η τεχνική ηγεσία με τον προπονητή Γιάννη Μπασούκο και τον Γυμναστή Δημ. Μπούρικα και όλους τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νέους,ενώ δικαιολογημένα απουσίαζαν οι Μπασούκος και Ζαχαριάς που θα ενσωματωθούν τις προσεχείς μέρες στην προετοιμασία.

Από τις νέες μεταγραφές παρόντες οι Καραλής και Τζαβάρας, Γιώργος Καρλής  από τον Νηλέα Νεοχωρίου,Τάσος Καρλής από τον ΑΟ Κύμης και Στ. Σαμαράς από τον Ταμυναϊκό  που απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους,
ενώ παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κούκης και ο Πρόεδρος της Δ. Ε Αυλωναρίου Βασ. Μαυρομάτης.

Προηγήθηκε το καλωσόρισμα από τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Μπασούκο που ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας και διάφορα που αφορούν την ομαλή λειτουργία της ομάδας και στην συνέχεια ο Γυμναστής Δημ. Μπούρικας έκανε την πρώτη  προπόνηση.

Μετά το τέλος της προπόνησης ακολούθησε ο καθιερωμένος Αγιασμός που τέλεσε ο Πατήρ Γ Κόσιφας και όλοι ευχήθηκαν καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Ο πρόεδρος του ΑΟΑ Περικλής Κούκης χαιρέτησε έναν -ένα τους ποδοσφαιριστές τους ευχήθηκε καλή χρονιά και υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους όλη την χρονιά.