Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μας ταξίδεψε με το τραγούδι του ο Γιάννης Χαρούλης


Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκλήρωσε τις φετινές του μεγάλες συναυλίες ο  «Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», στο πλαίσιο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ Πολιτισμού Νέου Πύργου 2017.
Μεγάλος προσκεκλημένος ο μοναδικός Γιάννης Χαρούλης, ο οποίος επι σχεδόν τέσσερις ( 4 ) !!! ώρες, μάγεψε με την παρουσία του όσους τον παρακολούθησαν στη παραλία Νησιώτισσα του Νέου Πύργου, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκορ προσέλευσης.
Την Τετάρτη 16 Αυγούστου, ο Γιάννης Χαρούλης, μας χάρισε μια μεγάλη γιορτή καλού Ελληνικού τραγουδιού, ένα ταξίδι με μουσικές, μελωδίες, νότες, εικόνες και συναισθήματα.
Αυθεντικός, απλός, παραδοσιακός αλλά συγχρόνως εξωστρεφής και μεταδοτικός. Από τους καλλιτέχνες που παθιάζεσαι να ακούς και να βλέπεις όπως μας έλεγαν και που τελικά και οι ίδιοι διαπιστώσαμε ακούγοντας τον αλλά και επικοινωνώντας μαζί μας από τη σκηνή.
Ο Γιάννης Χαρούλης μας  ξύπνησε μνήμες, μας συγκίνησε με το λαούτο του και τη χαρακτηριστική φωνή του, αλλά και τη ζεστή του παρουσία, ταξιδεύοντας τόσο το μυαλό μας όσο και τη ψυχή μας.
Ένας Χαρούλης που μας χόρτασε τόσο, που όταν ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του, κανείς δεν ζήτησε άλλο τραγούδι.
Μας μάγεψες Γιάννη, να είσαι πάντα καλά!
Πολλά μπράβο και στους ανθρώπους του Συλλόγου για την πολύ καλή οργάνωση της εκδήλωσης, αλλά και στους πολλούς εθελοντές, στου παρκαδόρους, τις ναυαγοσώστριες και στους διασώστες του Ερυθρού Σταυρού.
Δείτε ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορτάζ, κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί.