Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το Αυλωνάρι στους 32 του κυπέλλου 3-0 την Σκύρο

Ολοκλήρωσε τους αγώνες της φάσης των ομίλων το Αυλωνάρι σημειώνοντας δύο στα δύο και τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου του.
Στον δεύτερο αγώνα μετά το 2-1 επί του Νεοχωρίου σήμερα επικράτησε με 3-0 του ΑΟ Σκύρου, σε ένα αγώνα που κρίθηκε στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο.
Με το ξεκίνημα του αγώνα το Αυλωνάρι βρέθηκε στην επίθεση και στο 4' με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή ο Περιβολάρης άνοιξε το σκορ 1-0.
Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι  Περιβολάρης με τον ίδιο περίπου τρόπο διπλασίασε τα τέρματα του Αυλωναρίου 2-0.
Στο 11' ο Τσαλιαγκός με κοντινό πλασέ έγραψε το 3-0.
Η συνέχεια δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο αφού οι γηπεδούχοι μείωσαν αισθητά ρυθμό απέναντι στους Νησιώτες μας που τώρα ξεκίνησαν προετοιμασία και είναι ανέτοιμοι.
Και στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή αλλά χωρίς αποτέλεσμα και ο αγώνας έληξε με 3-0 υπέρ του Αυλωναρίου.

ΑΟ Αυλωναρίου: Ι. Μπασούκος.
Κότσαρης, Δαφνής (57' Μπρεγκανάκου), Φραγγής,Παππάς, Καραλής, Ιωαννίδης (46' Παπίλας), Μπασούκος, Καράπας (65' Βασιλείου), Τσαλιαγκός, Ζαχαριάς, Περιβολάρης (46' Κούκης).

ΑΟ Σκύρου: Θ. Δαλακλίδης.
Καραμπίνης, Ζαχαριάς, Ντένι (46' Ευσταθίου), Τράκος Στ, Βαρσαμός (80' Μανωλάκης), Ανι, Καραμπίνης Ι, Σκράπας, Λύκος (70' Τράκος), Δαλακλίδης, Βαρσαμής.