Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ήττα του Αρτεμησιακού με 6-1 από τον ΑΟ Αιδηψός

Ένα πολύ καλό αγώνα παρακολουθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο  στο γήπεδο της Ιστιαίας, μεταξύ του γηπεδούχου Αρτεμησιακού και του περισνού πρωταθλητή ΑΟ Αιδηψός. Ένα παιχνίδι για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Εϋβοιας και που αν και ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους, έληξε άδοξα, αφού η ομάδα του Δημητρίου πέτυχε έξι (6) γκόλ.
Στο πρώτο μέρος και οι δυό ομάδες ήταν σχεδόν ισάξιες, με τον Αρτεμησιακό να δίνει ελπίδες για το φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.
Το δεύτερο μέρος είχε άλλο πρόσωπο, αφού ο Αρτεμησιακός «έκατσε» και έδωσε έτσι στον αντίπαλο να τον «πληγώσει» με το τελικό 1-6.
Η ομάδα το Λάντζου έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 5΄και στο 9΄ με τον Καρακάξη να μη βρίσκει δίχτυα για λίγο.
Η Αιδηψός τελικά κατάφερε στο 11΄ να ανοίξει το σκορ με τον Παπατζίκο να στέλνει την μπάλα από κοντά στα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου, μετά από παράλληλη μπαλιά του Χ. Φώτου, 0-1.
Στο 23΄ ο Αντριάνο Μπιμπάι ανατρέπεται από τον Γίτσα και ο Τίτο Μπιμπάι αναλαμβάνει να εκτελέσει επιτυχώς το πέναλτι, κάνοντας το 0-2.
Στο 26΄ ο Αφένδρας γεμίζει τον Ψύλλο που από κοντά βρίσκει τα δίχτυα της περσινής του ομάδας και μειώνει σε 1-2.
Με αυτό το σκορ οι δυό ομάδες πήγαν για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο 64΄ ο Μακρής με μακρινή σέντρα βρίσκει τον Χ. Φώτου που ξεφεύγει εύκολα και με πλασέ βρίσκει και πάλι τα δίχτυα, 1-3.
Αμέσως μετά, στο 65΄ και πάλι ο Χ. Φώτου σκοράρει από κοντά, 1-4.
76΄ Ο Καραγκούνης κερδίζει πέναλτι που εκτελεί με επιτυχία ο Αντριάνο Μπιμπάι, κάνοντας το 1-5.
Στο 84΄ κάνουν λάθος οι παίκτες του Αρτεμησιακού και ο Μακρής κλέβει την μπάλα και βρίσκεται μόνος με τον Παναγιωτόπουλο, κάνοντας το τελικό 1-6.

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί