Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Δόξα της ευκαιρίες η Κηρινθος την νίκη

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα της Κηρίνθου επί της Δόξας Προκοπίου με σκορ 1-0 στο γήπεδο 'Γιάννης Σηκιώτης", μια νίκη που κρατά τους κιτρινόμαυρος  ζωντανούς στην υπόθεση πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Από την άλλη η Δόξα πλήρωσε την επιθετική της αφλογιστία μιας στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχασε σημαντικές ευκαιρίες  ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.
Με το καλημέρα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ και μόλις στο3΄λεπτο ο Γεωργίου με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 .
Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τον Κουτσουφλακη , Καλλαη, Δημακο να αστοχούν από πλεονεκτική θέση .
Η Κηρινθος θα μπορούσε να πετύχει και αυτή ένα δεύτερο τέρμα και να "κλειδώσει"την νίκη με τον Γεωργίου να χάνει μοναδικό τε τα τετ απέναντι από τον Αλεξανδρή που έσωσε.
Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίχτες της Δόξας να έχουν καλή κυκλοφορία  της μπάλας χωρίς όμως να μπορούν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της ένωσης.
Πέναλτι ζήτησαν στο 85 'λεπτο οι φιλοξενούμενοι σε ανατροπή του Δημακου αλλά ο Σεγκος που ήταν κοντά στην φάση έδειξε παίζεται.

ΑΕ Κηρίνθου:
Μπίλλας, Μόσχου, Καλύβας, Σταματέλος, Σεφέρης, Περήφανος,Τσούτσικας,(75' Σταματέλος), Καστανιώτης,(73'Σταμούλος), Τζανής, Γεωργίου, (46'Τριανταφύλλου), Γεωργουσόπουλος.


Δόξα Προκοπίου:
Αλεξανδρής, ΜορφούληςΓ, Ιωάννου (83' Δανέλης), Ανδρέου Σ, Ανδρέου Α Αγγελόπουλος, Δημάκος, Σταμούλος, (78'Σιγανός), Κουτσουφλάκης, Καλλάης, (62' Κανελόπουλος), Σοφρώνης, (49΄Μορφούλης Αθ).