Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με νίκη ξεκίνησε η Μπάρτσα

Ποδαρικό με το δεξί έκανε η Προποντίδα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Α.Ε.Χ.
Στο ντέρμπι της Χαλκίδας για την β΄ κατηγορία οι πολλοί νεαροί που έριξαν στο παιχνίδι ο Δ.Ακριτίδης για λογαριασμό της Προποντίδας και ο Π.Χάλιος για λογαριασμό της Α.Ε.Χ. έδειξαν πάθος αγωνιστικότητα μα πάνω από όλα ταλέντο ικανοποιώντας τους αρκετούς φίλους που βρέθηκαν στο Πάρκο του Λαού.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι  και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 30΄ με εκτέλεση πέναλτι του Αρβανάκου.
Οι γηπεδούχοι παρά τον αιφνιδιασμό που δέχτηκαν έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 36΄ όταν ο Ζου μπουρλής βρέθηκε απέναντι από τον Τσαμασφύρα σημαδεύοντας σωστά γράφοντας το 1-1.
Στην επανάληψη και ιδιαίτερα μετά το 65΄ η Προποντίδα πίεσε περισσότερο ψάχνοντας το δεύτερο γκολ.
Στο 82΄ ο Ζουμπουρλής σέντραρε από αριστερά και ο επερχόμενος Αθανασίου από το σημείο του πέναλτι με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην Προποντίδα.
Η Α.Ε.Χ. έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 85΄ τη κεφαλιά όμως του Τριανταφύλλου που είχε πορεία προς τα δίχτυα έδιωξε ο Μωραίτης.

Προποντίδα; Πριόνας Μώρος Αναγνώστου Μωραίτης Σταθόπουλος Ζουρμπουλής Στούπας Μπόζντα ( 46΄ Αθανασίου)Τσιαμπαλής Ζουρμπυλής Τσιμιχόδημος

Α.Ε.Χ.αλκίδας: Τσαμασφύρας Τσόγκας Κίλιμπας Παχής Βάθης Γεραντώνης Παπουτσόγλου Μπήτας Σταθαράς Αρβανάκος Τριανταφύλλου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ