Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δύσκολα ο Δύστος τον Άρη Αγ. Ιωάννη στην πρεμιέρα

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας του ΑΟ Δύστου με τον αξιόμαχο νεοφώτιστο Άρη Αγ. Ιωάννη που κρίθηκε από την άσπρη βούλα με νικητές του γηπεδούχους 1-0.
Ο Αγώνας ξεκίνησε με τον Δύστο να έχει την πρωτοβουλία για το πρώτο 15' αλλά χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικός.
Μάλιστα στο 17' οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο γκολ όταν ο Μήτρου Ελ, μέσα στην περιοχή επιχείρησε να πασάρει με τους αμυντικούς του Δύστου να προλαβαίνουν να διώχνουν.
Μοιρασμένος ο αγώνας για την συνέχεια με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να απειλήσουν την εστία του Γκογκορόση. Και ο Μπαρόλας χρειάστηκε να κάνει μια εξαιρετική επέμβαση διώχνοντας κόρνερ μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ και να τελειώνει ισόπαλο το ημίχρονο χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και στο 49' να κερδίζουν πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικού.
Το εκτέλεσε ο Παν. Ηλίας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγονταν ςτο σκορ 1-0.
Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί δυο καλές στιγμές που είχε.
Καλές στιγμές είχε και ο Δύστος αλλά κι' αυτός δεν τις εκμεταλλεύτηκε.
Η λήξη βρήκε τον ΑΟ Δύστου νικητή με 1-0 και τον Άρη Αγ. Ιωάννη να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.


ΑΟ Δύστου: Γ, Τζόκας
Μπαρόλας, Πιλάτης Σπ (46' Ηλίας), Πιλάτης Απ, Τσάλας, Μαστροκώστας, Πηρουνάκης (76' Νόβας), Μπόκαρης (88'Δροσάτος), Φωτιάς Κ, Πηλιχός, Φωτιάς Μ, Πιλάτης Κ (78' Σίμωσης Ι).


Άρης Αγ. Ιωάννη: Γρ. Γκογκορώσης.
Γκογκορώσης Γ, Μήτρου Στ, Φέλερης (64' Καλαμιώτης), Ποδάρας, Δροσάτος, Μάλλιος, Φωτιάς Β, Παναγιάρης, Μήτρου Ελ, Μήτρου Αργ, Φέλερης (75' Μοιρώτσος)