Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕΚ Νέου Πύργου - Ολυμπιακός Λίμης 0-1 (Video το γκολ)


Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, η ΑΕΚ Νέου Πύργου φιλοξένησε στο γήπεδο του Νέου Πύργου τον Ολυμπιακό Λίμνης.
Το παιχνίδι ξεκίνησε σχεδόν μοιρασμένο, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν για το γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο και πίεσαν την άμυνα της ΑΕΚ Ν. Πύργου με αποτέλεσμα ένα λεπτό πριν το τελικό σφύριγμα του ρέφερι να πετύχει το πολυπόθητο γκολ και να φύγει με τρεις βαθμούς στις βαλίτσες του.
Συγκεκριμένα στο 92΄ ο Αγέτη εκτελεί κόρνερ για τον Ολυμπιακό και η μπάλα φτάνει στο κεφάλι του Κούβαρη που από κοντά ¨τρύπησε» τα δίχτυα του Λαστινέλη, δίνοντας τι νίκη στην ομάδα της Λίμνης.
Να πούμε πως μετά το γκολ, ο παίκτης του Ολ. Λίμνης Ντάνης Νίκος (ο οποίος ήταν στον πάγκο) είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά, καθ΄ υπόδειξη του βοηθού Κασομούλη.
Δείτε το γκολ του αγώνα

ΑΕΚ Νέου Πύργου (Μπεκάκος)
Λαστινέλης, Σταματονικολός, Καραβάς (58΄ Μπασμπάνος), Γιουκάι, Μακαντάσης, Κερασιώτης, Παπαδιώτης (89΄ Αγγελόπουλος), Καρυδάς (65΄ Καπόλος), Μακρής, Παπαθανασίου, Μπαρμπούνης Χ (80΄ Μπιάμης)
Ολυμπιακός Λίμνης (Καστάνης)
Ανδρέου, Καψάλας, Βασιλείου, Στέφος, Τσούρτης, Μαναρίτσας, Ντάνης (52΄ Μωραϊτης), Ξυδιάς (71΄ Βασιλείου), Κούβαρης, Ευσταθίου, Αγέτι


Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί.