Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

2 στα 2 ο Αιγέας Πετριών 2-0 τα Ν Στύρα

Το δύο στα δύο έκανε ο Αιγέας Πετριών που στο γήπεδο Κριεζών επικράτησε με 2-0 τω Ν. Στύρων με τους πολυάριθμους οπαδούς του να φωνάζουν ρυθμικά ''νάτοι οι πρωταθλητές'' σε αγώνα για τον Γ' όμιλο της 3ης κατηγορίας Ευβοίας.

Μοιρασμένος ξεκίνησε ο αγώνας με λίγες φάσεις και τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά πρωτοβουλία την οποία κατάφεραν να αξιοποιήσουν στο 32' όταν μετά από λάθος των αμυντικών που έχασαν την μπάλα μετά από σέντρα ο Καραβάς άνοιξε το σκορ για τον Αιγέα 1-0.
Μετά το γκολ τα Ν Στύρα  αντέδρασαν και στο 39' ο Καπενής έδιωξε με γροθιές μακρινό σουτ.
Στο 39' νέα καλή στιγμή για τα Στύρα σε πλασέ του Ορφανόπουλου ο Καπενής απέκρουσε σώζοντας την εστία του.
Στο43' τα Ν. Στύρα διαμαρτυρήθηκαν όταν ο Αντι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή ζητώντας πέναλτι και τον Διαιτητή να συνεχίζει τον αγώνα.
Στο δεύτερο μέρος τα Ν. Στύρα είχαν την υπεροχή, πίεσαν το Αιγέα αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και με τους γηπεδούχου να δείχνουν σημάδια κούρασης.
Μετά το 70' η πίεση των Ν. Στύρων αυξανόταν αλλά χωρίς να έχουν ευκαιρίες και σαν να μην έφθανε που δεν μπορούσαν να απειλήσουν στο 81' στην πρώτη επίθεση των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος ο Καβαλάρης που μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε και το πέναλτι που καταλογίστηκε μετάτρεψε σε γκολ ο Βυργιώτης με διπλή προσπάθεια (απόκρουσε το πέναλτι στην εκτέλεση ο Μπαλτζάς και δέχθηκε το γκολ στην επαναφορά) γράφοντας το τελικό 2-0.
Αιγέας Πετριών: Δ. Καντάρης
Καπενής, Δεμερτζής Αντ, Δεμερτζής Π, Ζήσης, Παπαγεωργίου, Βυργιώτης Καραβάς,(73' Τσακός Νεκ), Πάλλης (87'Δεμερτζής Σ), Δεμερτζής (62' Καβαλάρης), Βυργιώτης (89' Νίκας), Παπασταματίου
Νέα Στύρα: Θοδ. Κορδώνης.
Μπαλτζάς, Νικολάου )70' Λαζας), Συμεών (80' Κόνσολας), Ψαρόβαρκας, Τραχιώτης, Τζωρτζης, Βρυώνης, Ορφανόπουλος (60' Ελβιν), Κορδώνης (21' λ.τ Ευφρωσύνης), Ασκαλιου, Αντι.