Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Χαλκίς -Ερμής Κιβερίου 3-0.Καλή εμφάνιση με τριάρα

Μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι ο Α.Ο.Χαλκίς πραγματοποιώντας την καλύτερη του εμφάνιση για φέτος επικράτησε με 3-0 του Ερμή Κυβερίου.
Η Χαλκίδα παίζοντας για 60΄ πολύ καλό ποδόσφαιρο πέτυχε 3 γκολ και έχασε τουλάχιστον 4 κλασσικές ευκαιρίες  για να διευρύνει το σκορ.
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μουδιασμένα στο τερέν και έδειξαν το καλό τους πρόσωπο  από το 70΄΄-85΄ που δικαιούνται να πετύχουν ένα γκολ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε  με την Χαλκίδα να σπαταλάει 3 ευκαιρίες στο 1΄  στο 3΄ και στο 7΄ με τους Χαρτσιά , Πολίτη και Ανέστη να μη βρίσκουν στόχο.
Ο Ερμής άγγιξε το γκολ στο 2΄ με το δυνατό σουτ του Παπαιωάνου να περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.
Η Χαλκίδα άνοιξε το σκορ στο 25΄ με το δυνατό σουτ του Πολίτη  από το ύψος της μεγάλης περιοχής να βρίσκει σε πόδι αντιπάλου και να καταλήγει στα δίχτυα.
Στη συνέχεια ο αρχικός φρενήρης ρυθμός έπεσε με την Χαλκίδα να έχει την κατοχή και να απειλεί από κάποια στημένα.
Οι Nerazzuri διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 44΄ με τον Ανέστη ο οποίος σε δεύτερο χρόνο νίκησε τον Παλιγγίνη που αρχικά είχε αποκρούσει κεφαλιά του Χαλκιδέου φορ.
Στην επανάληψη ο Ερμής απείλησε με το δυνατό σουτ του Παπαιωάνου να διώχνει σε κόρνερ ο Ντουμάνης.
Η Χαλκίδα έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ στο 52' με τον Παλιγγίνη να διώχνει σε κόρνερ σουτ του Ντελέκου.
Μετά το 70΄ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 75΄ η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη.
Νέα μεγάλη ευκαιρία του Ερμή στο 85΄ με το σουτ του Γκάτση να περνάει ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του εμβρόντητου Ντουμάνη.
Το κερασάκι στην τούρτα για την Χαλκίδα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Ντελέκος ο οποίος με
διπλή προσπάθεια νίκησε τον Παλιγγίνη κάνοντας το 3-0 σκορπώντας τον ενθουσιασμό στους λίγους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Α.Ο.Χαλκίς;Ντουμάνης Στεργιανός Θωμάς Μπακομήτρος Καραμπάς Ταυταρίδης( 79΄ Εμέκα) Χαρτσιάς(68΄ Τσίγκρος) Ντελέκος Μπλάνκο Πολίτης(82΄ Βαλκάνος) Ανέστης(75΄ Κονσταντίνοφ)

Ερμής Κυβερίου: Παλιγγίνης Ζίου Σακούλης(78΄Αντωνόπουλος)Χατζόπουλος(75΄Λαζάρου)Σέλλης Παπαιωάνου(82΄ Γιάννος)Αγγελόπουλος(52΄Μπίτσης) Γκάτσης Μουσταφάς Καραγκούνης Κουτσοδήμος