Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Ληλαντίου: Νίκη 3-1 με Κοντοδεσπότι, νίκη και οι Παίδες, εργομετρικά τεστ

ΑΕ Θύελλα Κοντοδεσποτίου -  ΑΕ Ληλαντίου 1-3
       
Με νίκη και καλή εμφάνιση συνέχισε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας κερδίζοντας εκτός έδρας την πολύ καλή ομάδα της ΑΕ Θύελλας Κοντοδεσποτίου.

Με γρήγορο ρυθμό η ομάδα μας από το πρώτο λεπτό του αγώνα δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο και  στο 15΄με τον Παλαιολόγο κατάφερε να προηγηθεί με 0-1.

Στο 37΄ο Μαίσογλου έκανε το 0-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πολύ γρήγορα στο 49΄η γηπεδούχος ομάδα σημείωσε γκολ με τον Μπίρμπα , γκολ το οποίο έδωσε άλλο ενδιαφέρον στον αγώνα .
Η ομάδα μας όμως διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και ο Rroshi στο 73 έκανε το 1-3 μέσα σε πανηγυρισμούς., με το γκολ αυτό να διαγράφεται   και το τελικό αποτέλεσμα.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Σέγκου,Κυριάκη και Σέρρα.
Α.Ε.Λ
Λεοντής Αθ., Παλαιολόγος ( 64΄ Rroshi ), Χαλιώτης , Μάκ Κόλλιας, Μαόφης (21΄Μαίσογλου), Ποδαράς , Καρλατήρας , Ζάνιος (75΄Νάνος ),Κουλοχέρης(87΄Λαθουράς), Moco, Ndoi

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 28/10  και ώρα 16.00 στο γήπεδο Φύλλων την Ακαδ. Αρτάκης.

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ 2-0 ΤΟΝ ΑΣ ΜΕΣΣΑΠΕΙΟΣ

 Με νίκη ξεκίνησε και η ομάδα των παίδων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 2-0 τον ΑΣ Μεσσάπειος.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Τόγκος και Δάδινας.

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
Τέλος από εργομετρικά τεστ πέρασαν οι αθλητές της Σχολής μας  από την LIFE ERGO, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν μέσα στην εβδομάδα για όλους τους αθλητές.