Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το πρώτο του τρίποντο ο Παντριαδικός 3-1 τον Όλυμπο Γυμνού

Το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα πήρε ο Παντριαδικός επικρατώντας με 3-1 του Όλυμπου Γυμνού στο Δημ. Γήπεδο Τριάδας.
Μοιρασμένο κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να βρίσκουν ρυθμό και να καταφέρνουν στο 18' να προηγηθούν στο σκορ με δυνατό πλασέ του Καραντάκη μετά από μπαλιά πάσα του του Τσούτση 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα και το ημίχρονο έληξε με τον Παντριαδικό να προηγείται.
Στην επανάληψη ο Παντριαδικός κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γ. Τσαλιαγκού ο γκολκίπερ του Όλυμπου δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το 2-0.
Στο 81' ο Παντριαδικός κλείδωσε την νίκη με σκόρερ και πάλι τον Καραντάκη 3-0.
Στο 85' ο Όλυμπος έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Ζαχαριά με 2η κίτρινη.

Ο Όλυμπος μείωσε το σκορ στο 90' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντούρμα 3-1.

Παντριαδικός:
Καραχάλιος, Αναστασίου (73' Κέριζα), Πασάι, Τσαλιαγκός, Γκρινιάρης, Χαζαρίδης, Χασάνδρας  Γ (84' Καραμπέτσος), Μάλλιαρης, Τσούτσης (88' Χασάνδρας Δ), Καραντάκης, Σκευοφύλας (85' Αρχοντούλης).

Ολυμπος Γυμνού:
 Μωραϊτης, Ξουρής, Σακκής, Αν. Ρουμπής (22' Κηρύκος), Θωμόπουλος, Λυμπέρης, Ντούρμας, Σταματούκος, Ευ. Ρουμπής (75' Ζαχαριάς), Κοτρογιάννης (46' Τσίγκος),
Αργύρης (75' Τουζούν).