Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλη νίκη του Νηλέα 4-0 το Μαρμάρι στα Ζάρκα

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Α.Ο.Νηλέα Νεοχωρίου που επικράτησε του Α.Ο Μαρμαρίου με το ευρύ 4-0.
Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό και μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι  του Ρέτσα Β.
Στο 10ο καθώς και στο 11ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν δυο σημαντικές ευκαιρίες, αλλά τα σουτ που επιχείρησαν  Ζωντός και Καράπας από καλή θέση πέρασαν λίγο έξω από το τέρμα του Ράζου. Στο 26ο λεπτό μετά από σέντρα ακριβείας του Ρέτσα Μ. στην πλάτη της άμυνας του Μαρμαρίου,  ο Ρουμελιώτης με άψογο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 38ο λεπτό πάλι ο Ρέτσας Μ., αφού πέρασε τρεις παίχτες, βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Ράζο, αλλά το πλασέ που επιχείρησε από λίγο πλάγια θέση πέρασε διπλά από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Ρέτσας Β. μετά από ασίστ του Μάριου Ρέτσα, βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Μαρμαρίου  κάνοντας με πλασέ  το 3-0.
Στο Β΄ ημίχρονο ο Νηλέας κατέβασε ρυθμούς, αλλά το Μαρμάρι έμοιαζε να έχει παραδοθεί.  Στο 65ο λεπτό είχαμε την εντυπωσιακή απόκρουση του Ράζου σε σουτ του Ρέτσα Β.  και στο 79ο λεπτό ο Μήτρου με ψύχραιμο πλασέ, έκανε το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης
 Χαρ. Γιαννακόπουλος