Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ερμής Κιβερίου - Ταμυναϊκός 4-1

Την ήττα γνώρισε ο Ταμυναϊκός στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής από τον Ερμή Κιβερίου.
Ηττήθηκε με 4-1 σε ένα αγώνα που οι νικητές έκαναν όλες κι' όλες 5 αντεπιθέσεις και κατάφεραν να σημειώσουν 4 γκολ σε μια ανύπαρκτη άμυνα του Ταμυναϊκού και στα 4 γκολ και να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους.
Δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο σημείωσε ο Ερμής ενώ ο αγώνας έγινε στο ΔΑΚ Άργους..
Μοιρασμένος ξεκίνησε ο αγώνας  με τους γηπεδούχους στο 8'' στην πρώτη του επίσκεψη να ανοίγουν το σκορ 1-0 όταν ο Αγγελόπολος πλάσαρε απέκρουσε ο Μητακίδης και ο επερχόμενος Γκάτσης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα 1-0
Στο 25' στην δεύτερη επίθεση τους διπλασίασαν τα τέρματα τους σημειώνοντας το 2-0 με τον Καραγκούνη που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Ερμής Αιφνιδίασε τον Ταμυναϊκό και στο 60' μετ΄;α από λάθος των αμυντικών ο Γκάτσης τριπλασίασε τα τέρματα ττης ομάδας του 3-0.
Ο Ταμυναϊκός στο 75' μείωσε με τον Μήτρου που με δυνατό μακρινό σουτ από 30 μέτρα  έγραψε το 3-1.
Στο 88' ο Ερμής ολοκλήρωσε την νίκη θρίαμβο  4-1, με σκόρερ τον Παπαϊωάνου που εκμεταλεύτηκε σύγχυση στα καρέ του Ταμυναίκού.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ(Γ.Διαμαντής):
Παλιγγίνης, Ζίου (85’ Διαμαντής), Χατζόπουλος, Σελλής Σάκουλης- Παπαϊωάννου, Αγγελόπουλος (68’ Μπιτζής), Γκάτσης, Τζελάνι (53’ Τσακανίκας), Καραγκούνης (73’ Γιοάννος), Κουτσοδήμος.




ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Δ.Λύκος):

Μυτακίδης, Ζαρίφης, Πιλάτης, Καρατζάς, Φυσαράκης (λτ15’ Ι. Αναστασίου), Κοκκάλας, Κώτση (59’ Μήτρου), Μαλισιόβας, Κατσόλι, Ραμπαβίλας, Καρράς84' Κρόκος).