Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ήττα για την Κύμη στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ

Μετά από έναν αγώνα που χαρακτηρίστηκε από πολλά λάθη από την μεριά του Γ.Σ.Κύμης ,ο οικοδεσπότης ΠΑΟΚ έφυγε με το ροζ φύλλο με 94-83.
Το κακό ξεκίνημα για την ομάδα του Γ.Καστρίτη εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Ηλ.Παπαθεωδόρου και με κύριο εκφραστή στην επίθεση τον Μαργαρίτη που πέτυχε στην αρχή 8 πόντους βάζοντας τις βάσεις για την πρώτη τους νίκη σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Από την μεριά της η ομάδα της Κύμης έπαιξε χωρίς τους Ο Μπράιαν και Τρέιλορ με τον δεύτερο μάλιστα να επιστρέφει μετά από 6-8 εβδομάδες.
Τσαγκαράκης και Τζόουνς  και Μανωλόπουλος προσπάθησαν να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά όμως ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα των Μακεδόνων ήταν μεγαλύτερος 10 τον αριθμό και έτσι η πλάστιγγα έγειρε φυσιολογικά υπέρ τους.
Στο τέλος ο Γ.Καστρίτης αναφέρθηκε κυρίως στις απώλειες των δύο Αμερικάνων που αφήνει γυμνή την ομάδα για τα προσεχή δύσκολα ματς ενώ εξήρε για άλλη μια φορά την προσπάθεια των υπολοίπων οι οποίοι μάτωσαν και πήγαν στην Πυλαία για να πολεμήσουν ,είπε δε πως αν συνεχίσουν να δουλεύουν έτσι δεν θα αργήσουν να έρθουν και τα καλά αποτελέσματα.
Πρώτος σκόρερ για την Κύμη ο Τζόουνς με 20 πόντους  όπως και Μανωλόπουλος  ενω τους ακολούθησε  ο Τσαγκαράκηςμε 19.Από τον ΠΑΟΚ Τζόουνς 17,Μαργαρίτης 15 ,Ντίλαρντ 14 και Τρίς 12.Τα δεκάλεπτα 24-15,45-39,
70-59 και 94-83.