Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μοιράστηκαν βαθμούς Σκεπαστή και Καστέλλα (Video)

Σε ένα πολύ όμορφο αγώνα διαφήμιση του ποδοσφαίρου, η ομάδα της Σκεπαστής φιλοξένησε για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος την Καστέλλα.
Και οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατό και γρήγορο ποδόσφαιρο με τα τρία γκολ να μπαίνουν στα πρώτα 14 λεπτά και το τελευταίο, ένα τέταρτο πριν τη λήξη.
Να σημειώσουμε πως από τους γηπεδούχους  έλειπαν οι Καλλίστης και Κουρκούτζελος ενώ ο Κωνσταντός ήταν τραυματίας όπως και ο Καψάλας (που μπήκε όμως στο 78΄).
Από την Καστέλλα απουσίαζε ο Τζαμίχας.

Φάσεις και γκολ

1΄ Από τα αποδυτήρια οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευτήκαν λάθος στήσιμο της άμυνας της Σκεπαστής και με τον Ορφέα Ζήση ανοίγουν το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, 0-1.
3΄ Πολύ γρήγορα αντέδρασε η ομάδα του Μπεκάκου και με εκτέλεση κόρνερ – διαβήτη του Γοργομάτη η μπάλα φτάνει στο κεφάλι του Γερογιάννη και από εκεί τερματίζει στα δίχτυα του Κηρόπουλου, 1-1 (Video)
14΄ Ο  αρχηγός της Σκεπαστής Θαλασσινός  Ι τΒ με ένα απευθείας βολέ στην κίνηση της μπάλας, κρεμάει τον Κηρόπουλου στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του , 2-1.
21΄ Ο Αγιασοφίτης μπαίνει στην περιοχή τετ α τετ με τον Κηρόπουλο αλλά αμυνόμενος τον προλαβαίνει και κόβει την μπάλα που φτάνει στον Γερογιάννη. Εκείνος σουτάρει απο το ημικύκλιο της περιοχής και στέλνει την μπάλα λίγο έξω απο το κάθετο.
31΄ Δυνατό σουτ του Ξυνογαλά από τη γωνία της μεγάλης περιοχής αποκρούει σωτήρια ο Σωτηρόπουλος.
72΄ Ο Ντέντης κλέβει την μπάλα και πλασάρει στον Θαλασσινό Ι τΒ ο οποίος σουτάρει προς το δεύτερο δοκάρι, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από αυτό.
74΄ Ο Γκίκας στέλνει με βαθειά μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Σωτηρόπουλου την μπάλα και εκεί πηδά ο Μπασινάς και με το στήθος την στέλνει στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 2-2 (Video).

Δείτε τα γκολ των ισοφαρίσεων 



Σκεπαστή ( Κατσικόγιαννης – Μπεκάκος)

Σωτηρόπουλος, Θαλασσινός Ι τΑ, Καρατζούδης, Γερογιάννης, Τσούπρος, Αγιασοφίτης, Ντέντης, Θαλασσινός Ι τΒ, Γοργομάτης (78΄ Καψάλας), Θαλασσινος Α, Γερογιάννης (90΄ Κάβουρας)



Καστέλλα (Παπαθεοδώρου)

Κηρόπουλος, Χασάνδρας, Κεχαγιάς, Βότσης Χ, Μακρής (45΄ Δεληγιώργης), Μπασινάς, Σπανός, Γκίκας, Τσούτσης, Ξυνογαλάς (92΄ Βότσης Α), Ζήσης (78΄ Τσιούνης)(94΄ Ρέμπελος)


Διαιτητής: Βρακάς
Βοηθοί: Περιβολάρης - Ρουμπής

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί