Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μίλησε η κλάση του Τόρα στην Ερέτρια

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τόρα ο οποίος πέτυχε δυο γκολ ο Απόλλων Ερέτριας επικράτησε στην έδρα του επί της Αρτάκης με 3-2.
Μετά από ένα άχρωμο και στείρο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες στο δεύτερο μισό αποζημίωσαν και με το παραπάνω τους πολλούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο με σχεδόν καμιά τελική προσπάθεια στο ενεργητικό τους βγήκαν από την ανάπαυλα λες και κάποιο μαγικό ραβδάκι τους άγγιξε και τους μεταμόρφωσε από βατράχους σε πρίγκιπες.
Ήταν το 60΄' όταν ο πολύ καλός Ρούσος η μεταγραφή  από τον Ταμυναικό θα δώσει ώθηση στους Ερετριανούς από ότι έδειξε-έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Τόρα ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Τσάμαρη κάνοντας το 1-0.
Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ καθώς στο 63' υπέροχος συνδυασμός Κολιόπουλου  Μπασινά , με τον τελευταίο να πλασάρει άψογα για την  ισοφάριση.
Στό 81' ο Καλοχωρίδης χώθηκε στην καρδιά της άμυνας των Αρτακιανών και από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ έκανε εν μέσω αποθέωσης το 2-1.
Για να έρθει τέσσερα λεπτά αργότερα ο μπόμπερ Τόρα να πετύχει με φοβερό σουτ ξετινάζοντας τα δίχτυα το 3-1.
Το μόνο που κατάφερε η Αρτάκη ήταν να μειώσει στο 90΄ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μπασινά σπρώχνοντας εξ επαφής την μπάλα στα δίχτυα.
Πολύ ωραίο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο με τους Ερετριανούς να κάνουν κατάληψη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας δείχνοντας πως φέτος είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα. Από την πλευρά της η Αρτάκη έχοντας πολλούς οπαδούς της στο γήπεδο έδειξε σημάδια πτωτικής πορείας, χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο Αρτακιανού φίλαθλου στο τέλος του ματς που μιλούσε για περασμένα μεγαλεία και πως σε άλλες εποχές η ομάδα κάτι τέτοια ματς τα έπαιρνε με την φανέλα και την ποιότητα της.
Η διαιτησία των Φώτη,Καμπούρη και Σπανού είχε να αντιμετωπίσει την αμφισβήτηση σε κάθε τους απόφαση όμως σε γενικές γραμμές στάθηκε στο ύψος της.
Απόλλων Ερέτριας
Τόρα Ε,Μετσανάι[38'λ.τΡούσος], Καρβελάς, Σμπιλίρης, Μπαλόζι, Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρης, Πολυχρόνης [85'Ντρεγκάι]
Αγραφιώτης[80'Κόντος],Τόρα Γ.,Μώρος[90'Ξυλάς]
Αρτάκη
Τσάμαρης,Μαστροκώστας,  [78'Γκίκας], Μπαλαμπάνης, Χιούσκα, Μπισμπικόπουλος, Τσούτης, Μαντάς, Κονόμι, Λειβαδίτης, [60'Μπασινάς], Μιχαλάς, Κολιόπουλος.